G3 Beat İyi Midir?

Katılım
25 Nisan 2013
Mesajlar
3.556
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, tam ayın 21'inde G3 Beat'imi alıyorum. Nasıl sizce? İyi midir? Altın rengini alacağım, tasarımı çok hoşuma gitti. :D Özelliklede Knock Code'ye hayranım, lütfen başka cihaz al demeyin, sadece onu alma şansım var.
 
Güzel bir cihaz. Tuşların arkada olması benim için güzel bir özellik. Bende G2 var veriyorsun birinin eline tuşları bulamıyor. Tuşların yerini gösteriyorsun tuşa basıyor knock code kilit ekranı çıkıyor. O ise açmak için ekranı kaydırmaya çalışıyor.(Bu bölümde haykırarak gülüyorsun) Bu durum çok eğlenceli oluyor. Eğer arkadaşlarının içerisinde tuşların yerini bilmeyen ve knock codu kilit ekranını bilmeyen varsa sen de bu olayı yaşarsın.:) Cihaz hakkındaki teknik detaylar fiyatına göre yeterli düzeyde.
 
LG L Bello'ya da bakmanı öneririm.

Ya dostum sadece G3 Beat modelini alabilirim. Vodafone Sadece onu veriyor, babamın kullandığı tarifeye bi o düşüyormuş.

Ben çok beğendim, dün tam alıyorduk işte, dediki ayın 21'inde alabilirsin, 3 hafta daha S3 Mini ile yola devam edeceğim. Ben ROM'larla uğraşırım bilenler vardır, G3 Beat'in XDA'da sayfası yok yada ben göremedim, cihaz için ROM'lar çıkar mı? Android L Gelecek mi? :D
 
Kardeşm ram 1 gb olması tek eksik yoksa o cihaz süper.

Ama hava atarsın ne güzel g3 üm var diye özellikleride iyi ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı