Yasal olmayan yollarla edindiğinde durumuna göre bir fiyat biçerler. Aynı şekilde mermisinden de edinmen gerekir. Ayrıca ağır ve temiz bakım isteyen bir şeydir kendisi.Ben silahlara çok ilgiliyim. Gerçek G3 almaya kalksak fiyatı ne kadar olur?
MPT76 henüz tüm envantere yayılmış değil, eldeki o kadar G3 ve AK47 varyasyonlarını ne yapacaklarını bilmiyorlar.Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyor
Onu bilmiyordum. Ben hepsi serbest sanıyordum.
ABD'De eyaletlerin kendi uygulamaları var, ancak kimse gidip yan eyaletten AR15 aldığın için seni hapise atmaz.Neden ?
Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
Ben silahlara çok ilgiliyim. Gerçek G3 almaya kalksak fiyatı ne kadar olur?
Neden ?G3 TSK'da bile yasak.
Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.Alamazsın. Türkiye'de 12gauge gibi saçma atan yarı-otomatik tüfekler dışındaki tüm yarıotomatik ve otomatik tüfeklerin satışı yasak. Sadece bolt-Action tüfeklerde belirli kalibreye sahip modelleri alabiliyorsun ve belirli bir atış hızı ve şarjör sınırının altındaki tabancaları alabiliyorsun.
Ayrıca 21 yaşını doldurmamışsan veya sabıka kaydın varsa hiçbir şekilde silah ruhsatı edinemezsin.
Çünkü adamı biçer döver gibi parçalıyor da ondan.Neden ?
Neden?
Evet Türkiye'de yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerika'da adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
Neden ?
Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyorÇünkü adamı biçer döver gibi parçalıyor da ondan.
Onu bilmiyordum. Ben hepsi serbest sanıyordum.Orada da her türlü silahı alamıyorlar. Tam otomatik silahların her türlü satışı yasak. Yarıotomatik konusunda çok daha esnekler tabii.
O konuda haklısın katılıyorum.Türkiyede silah satışının sınırlı olması gayet mantıklı. Bizim milletin elinin ayarı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.