Çözüldü G3 silahı alınabiliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ben silahlara çok ilgiliyim. Gerçek G3 almaya kalksak fiyatı ne kadar olur?
Yasal olmayan yollarla edindiğinde durumuna göre bir fiyat biçerler. Aynı şekilde mermisinden de edinmen gerekir. Ayrıca ağır ve temiz bakım isteyen bir şeydir kendisi.

Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyor

Onu bilmiyordum. Ben hepsi serbest sanıyordum.
MPT76 henüz tüm envantere yayılmış değil, eldeki o kadar G3 ve AK47 varyasyonlarını ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Neden ?

Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
ABD'De eyaletlerin kendi uygulamaları var, ancak kimse gidip yan eyaletten AR15 aldığın için seni hapise atmaz.

AR15'lere de ufak tefek modifikasyonlarla tam otomatik hale getiriyorlar, AR15'in modifiyeli halde üzerinde yakalanmadığın sürece problem yok. Yani cebinde tam otomatik tetik mekanizmasıyla, elinde AR15 standart gezip bir poligona gidip mekanizma değişip atış yapıp poligondan çıkarken standart seti takabilirsin.
Ben silahlara çok ilgiliyim. Gerçek G3 almaya kalksak fiyatı ne kadar olur?
Yasal olmayan yollarla edindiğinde durumuna göre bir fiyat biçerler. Aynı şekilde mermisinden de edinmen gerekir. Ayrıca ağır ve temiz bakım isteyen bir şeydir kendisi.

Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyor

Onu bilmiyordum. Ben hepsi serbest sanıyordum.
MPT76 henüz tüm envantere yayılmış değil, eldeki o kadar G3 ve AK47 varyasyonlarını ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Neden ?

Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
ABD'De eyaletlerin kendi uygulamaları var, ancak kimse gidip yan eyaletten AR15 aldığın için seni hapise atmaz.

AR15'lere de ufak tefek modifikasyonlarla tam otomatik hale getiriyorlar, AR15'in modifiyeli halde üzerinde yakalanmadığın sürece problem yok. Yani cebinde tam otomatik tetik mekanizmasıyla, elinde AR15 standart gezip bir poligona gidip mekanizma değişip atış yapıp poligondan çıkarken standart seti takabilirsin.

Çözüm
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için. Bari gerçeğe benzer oyuncak g3 alsak o var mıdır ?
Gerçeğini sıradan bir vatandaş olarak hiçbir şekilde elde edemezsiniz çünkü yivli bir tüfek, airsoft olarak satın alabilirsiniz. LCT G3 var koleksiyonumun bir parçası ancak oyun alanları dışında yine başınıza tonlarca iş açar, malzeme kalitesi gayet iyi sadece picatinny rail montesi işkence oluyor. Bilinçsiz kullanımda airsoft olmasına rağmen başınıza çok fazla iş açabilir, onu ekleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı