Yasal olmayan yollarla edindiğinde durumuna göre bir fiyat biçerler. Aynı şekilde mermisinden de edinmen gerekir. Ayrıca ağır ve temiz bakım isteyen bir şeydir kendisi.Ben silahlara çok ilgiliyim. Gerçek G3 almaya kalksak fiyatı ne kadar olur?
MPT76 henüz tüm envantere yayılmış değil, eldeki o kadar G3 ve AK47 varyasyonlarını ne yapacaklarını bilmiyorlar.Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyor
Onu bilmiyordum. Ben hepsi serbest sanıyordum.
ABD'De eyaletlerin kendi uygulamaları var, ancak kimse gidip yan eyaletten AR15 aldığın için seni hapise atmaz.Neden ?
Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
Hala kullanılıyor askere yeni gitmiş biri olarak G3 ile 50-200m atışları yaptık. Hala TSK'nın envanterinde kısaca.. AK'leri söylemiyorum bile.Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyor
Orada da her türlü silahı alamıyorlar. Tam otomatik silahların her türlü satışı yasak. Yarıotomatik konusunda çok daha esnekler tabii.
Yasal olmayan yollarla edindiğinde durumuna göre bir fiyat biçerler. Aynı şekilde mermisinden de edinmen gerekir. Ayrıca ağır ve temiz bakım isteyen bir şeydir kendisi.Ben silahlara çok ilgiliyim. Gerçek G3 almaya kalksak fiyatı ne kadar olur?
MPT76 henüz tüm envantere yayılmış değil, eldeki o kadar G3 ve AK47 varyasyonlarını ne yapacaklarını bilmiyorlar.Eskiden kullanıyordu ama. Mpt76 kullanıyor
Onu bilmiyordum. Ben hepsi serbest sanıyordum.
ABD'De eyaletlerin kendi uygulamaları var, ancak kimse gidip yan eyaletten AR15 aldığın için seni hapise atmaz.Neden ?
Evet Türkiyede yasak çoğu şey. Sabıka kaydım yok çok şükür. Amerikada adamlar her türlü silahı alabiliyormuş. Ekmek alır gibi tüfek alıyorlar.
Gerçeğini sıradan bir vatandaş olarak hiçbir şekilde elde edemezsiniz çünkü yivli bir tüfek, airsoft olarak satın alabilirsiniz. LCT G3 var koleksiyonumun bir parçası ancak oyun alanları dışında yine başınıza tonlarca iş açar, malzeme kalitesi gayet iyi sadece picatinny rail montesi işkence oluyor. Bilinçsiz kullanımda airsoft olmasına rağmen başınıza çok fazla iş açabilir, onu ekleyeyim.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için. Bari gerçeğe benzer oyuncak g3 alsak o var mıdır ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.