G300S Alınır mı?

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
Arkadaşlar selam. Yakın zamanda i7 9750H GTX 1650 laptop alacağım. Yanında G300S almak istiyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl kullandım G300S çok iyi mouse tek sıkıntısı boyutu benim elime tam olduğundan zorluk çekmedim ve macro avantajları da var. Sol tık mesela, bozulmuştu macroyu sol tıklamaya atamıştım ve yeni mouse almaktan kurtulmuştum ama monitör alınca yeni mouse yanında verdiler mecbur bıraktım kendisini..

Son düzenleme:
Önermem sol ve sağ tık çok çabuk bozuluyor, çift tıklıyor. Garantisi olduğu sürece logitech gayet ilgili uğraşırım dersen al.

Ben 3 yıldır kullanıyorum tık yerlerinde bir sorun yok fakat üstteki arkadaşın da dediğini diyen gördüm instagram'da yorumlarda. Mouse kaliteli ve güzel çalışıyor. Alabilirsin.

Hiçbir sıkıntısı yok ben de 3 yıldır kullanıyorum. Çift tıklama olayı vs. de yok bende. Fakat elinin küçük olması lazım çünkü mouse küçük :D.

Yanlış hesaplamıyor isem 7-8 yıldır bu fareyi kullanıyorum. Şu anki kullandığım aynı farenin üçüncüsü. Diğer ikisinde de sağ tık rahat basmaz olmuştu.

Fiyatına göre fena fare değil. Ancak ben bu farenin yanlardaki makro tuşları bana lazım olduğu için hep aynısını aldım. Bir oyunda aynı tuşu çok kullanıyor isen o tuş çok büyük ihtimal bozulacaktır.

Son aldığımı üç yıldır kullanıyorum. Ancak eskisi kadar oyun oynamıyorum.

Ben şahsen tavsiye etmem. Parasının mouseu değil G300s'i kullandım, beni pek tatmin etmedi. Zamanında 80 TL'ye almıştım ben. Bu fiyatlara daha iyi bir mouse alabilirsiniz. Bu arada asıl önemli olan mouseun elinize tam olarak oturmasıdır yani denemeden almayın bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı