G300S Alınır mı?

Ben uzun süredir kullanıyorum yani 1-2 seneyi geçti ve hala tertemiz,sapasağlam. Mouse küçük yani eliniz büyükse pek tavsiye etmem. Onun dışında asla sizi üzmez sadece büyük mouse kullanıyorsanız başta biraz garipsersiniz.

180 TL'ye ne alacaksın merak ediyorum. Logitech'ten şaşmayın 5 senedir kullanıyorum Switch'lerde tıklamadan kaynaklı sorunlar çıkabiliyor ama ben bunun çözümünü buldum yani tereddüt etmeden alabilirsin

Çoğu insan önerilerden dolayı G300S kullanıyor. Tabi bilmiyor ki önerenlerin çoğunun kullandığı en iyi fare G300S. Size G102 öneririm. Daha az makro tuşu vardır ama ergonomi, konfor, sensör olarak G300S den üstündür. Sadece G300S de 4 makro tuşu varken G102 de 2 makro tuşu vardır. Fakat leptop için G102 nin kablosuz modeli G305'i de önerebilirim. Fiyatı biraz daha pahalıdır fakat sensörü G102 den daha iyidir. Ama bu 2 farenin de G300S gibi karma karışık bir fareden daha iyi olacağına eminim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı