G300s benzeri mouse önerisi

Elim küçük değil ortalama fakat G300s kullandığım için uzun süredir o boyuta alışmıştır bence daha büyüğünde rahat edebilir miyim bilmiyorum.

G300s tam bir çöp fare, inanın yeni fareye geçince çağ atlamış gibi hissedeceksiniz.

Ben makro tuşu açısından söylemiştim dostum.

Yani gene de önermem eliniz de kalır.

Vallahi ona alternatif olarak düşük fiyat bandında şu fare var hocam.

Onun dışında Razer naga falan önerirdim de bütçeyi aşmıyor yok ediyor :D
Razer Naga 2K geçmiyor bu linkte aslında, doğru ürün mü?

Razer naga 2K geçmiyor bu linkte aslında, doğru ürün mü?

Hocam Razer nagayı önerirdim de bütçenizi bilmediğimden önermedim işte :D ama diyorsanız makro seviyorum bana tuş lazım bunu öneririm.

Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 Optik Kablolu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Nasıl tutarsınız fareyi? Elinizin ölçüsü nedir? En düşük Prime ya da bunu öneririm. Yüksek bütçelere hakim değilim.
VGN Dragonfly Wireless Mouse şu iyi duruyor. @555108

Eki Görüntüle 2114779
Şu dragonflyı öneren bir kaç kişi daha gördüm, iyi mi gerçekten?

Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 Optik Kablolu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Nasıl tutarsınız fareyi? Elinizin ölçüsü nedir? En düşük Prime ya da bunu öneririm. Yüksek bütçelere hakim değilim.
VGN Dragonfly Wireless Mouse şu iyi duruyor. @555108

Eki Görüntüle 2114779
Cobra iyi duruyor, başka neler var?

Hocam Razer nagayı önerirdim de bütçenizi bilmediğimden önermedim işte :D ama diyorsanız makro seviyorum bana tuş lazım bunu öneririm.
Hocam konunun üstünde 2K yazıyor aslında ama... Yani makro olarak yok öyle çok kullandığım bir yer yok, G300 S'deki gibi ekstra 4 tuş yetiyordu aslında ama mouse harbiden iyiyse hayır demem.

Almışken iyi bir şey alayım diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı