G300s CS 2'yi görmüyor

mackenzie58

Femtopat
Katılım
19 Kasım 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
G300s CS2'yi görmüyor oyun ara dediğimde Counter Strike seçeneği evet var ekliyorum renk vs. atıyorum oyuna giriyorum görmüyor. Ben mi yanlış yapıyorum ya da yazılım mı görmüyor anlamadım.
 
Yaşlılıktan gözü de görmüyor artık farenin.
🤣 orası öyle valla ama taş gibi ama o mouse ile 7bin saatim var csgo da çok alışık olduğum için farklı fare kullanmak istemiyorum çünkü flick shotlar olsun çok rahat yapıyorum başka fare kullanamıyorum

Farenin driverı çok eski. Ondan dolayı CS2'yi de algılayamaz çünkü dosyalar değişti ve artık CS ismiyle anılmıyor.
valla üzdü hocam nasıl yapacam hangi fareyle devam ederim bilemiyorum
 
🤣 Orası öyle vallahi ama taş gibi ama o mouse ile 7bin saatim var CS:GO'da çok alışık olduğum için farklı fare kullanmak istemiyorum çünkü flick shotlar olsun çok rahat yapıyorum başka fare kullanamıyorum.

Vallahi üzdü hocam nasıl yapacağım hangi fareyle devam ederim bilemiyorum.
Hocam emin ol başka bir mouse geçtiğinde alıştığın zaman level atlayacaksın çünkü bu farenin Switch'leri FPS için rezalet MOBA oyunlar için bile sıkıntı.
 
EXE dosyasını eklemeniz lazım. Ön ayar bulamazsınız zaten o fareye, LGS'nin son sürümü yıllar önce çıktı.

Şimdi G300S'İn sağ tuşlarına secondry weapon flashbang sola da primary weapon knife ekliyordum flick shotlar olsun çok rahat yapıyordum bunları ekleyebilmem mümkün yani değil mi? Fare oyunu algılamasa da bir yöntemi var yani? EXE dosyalarını nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum link varsa bırakabilirseniz çok büyük emeğiniz olur ☺️

Hocam emin ol başka bir mouse geçtiğinde alıştığın zaman level atlayacaksın çünkü bu farenin Switch'leri FPS için rezalet MOBA oyunlar için bile sıkıntı.
Biliyorum biliyorum 2 tane G300s eskittim valla. Buna benzer işlevsel yan tuşları olan mouselar arayacağım artık. Çok sağolun 😊
 
İstediğiniz gibi eklersiniz ama hazır profil bulamazsınız dedim ben.

Yeni profil oluşturup CS2 exe'yi ekleyin. Daha sonra tuş atamaları kısmından mouse tuşlarına klavyedeki 1234 tuşlarını makro olarak ekleyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı