Hileye destek yok bu forumda, teşekkürler.Valorant'ta G300S makro ayarı nasıl yapılır? Sekmemesini istiyorum, teşekkürler.
Konuya destek olmasaydı konu onaylanmazdı ya da daha önce bunun gibi konular açılmazdı.Hileye destek yok bu forumda, teşekkürler.
Makro sadece hilede kullanılmıyor.Hileye destek yok bu forumda, teşekkürler.
G300S hangi markanın modeli biraz detay verir misiniz?Valorant'ta G300S makro ayarı nasıl yapılır? Sekmemesini istiyorum, teşekkürler.
Valorant'ta G300S makro ayarı nasıl yapılır? Sekmemesini istiyorum, teşekkürler.
Logitech'miş tavsiyem internetten biraz bak yazılımı falan vardır eğer makrolu mouse diye satılıyorsa veya videosu vardır biraz araştır bulursun bence.Valorant'ta G300S makro ayarı nasıl yapılır? Sekmemesini istiyorum, teşekkürler.
Sekmeme olsun diyor dostum, konuyu okumanı tavsiye ederim sonra cevap yetiştir.Makro sadece hilede kullanılmıyor.
G300S hangi markanın modeli biraz detay verir misiniz?
Sekmemesini istiyorum diyor bu bir hiledir, sen büyük ihtimalle anlamadın normal bir makro değil bu silahın sekmemesini isteyen bir ayar yaptırmak istiyor, konuyu okumanı tavsiye ederim sonra cevap yetiştir.Konuya destek olmasaydı konu onaylanmazdı ya da daha önce bunun gibi konular açılmazdı.
Eki Görüntüle 1667216
Hocam ben kurallarda Hile'ye destek vermiyoruz diye bir şey göremedim eğer varsa SS alıp atar mısınız ?Sekmeme olsun diyor dostum, konuyu okumanı tavsiye ederim sonra cevap yetiştir.
Sekmemesini istiyorum diyor bu bir hiledir, sen büyük ihtimalle anlamadın normal bir makro değil bu silahın sekmemesini isteyen bir ayar yaptırmak istiyor, konuyu okumanı tavsiye ederim sonra cevap yetiştir.
Hileyi nasıl savunup masum bir şeymiş gibi anlatabiliyorsun anlamıyorum ama tabii hile yapanlara normal geliyordur yaptıkları sende haklısın.Hocam ben kurallarda Hile'ye destek vermiyoruz diye bir şey göremedim eğer varsa SS alıp atar mısınız ?
Onu geçtim sakıncalı bir şey olsaydı konu onaylanmazdı.
Hocam benim amacım hileyi masum görmek değil adam makro ayarlamak istiyor sizde yanlış bir şey yazıyorsunuz bende onu düzeltmeye çalışıyorum ama siz her konuda yaptığınız gibi beğenmedim emojisi atıp anlamamaya çalışıyorsunuz.Hileyi nasıl savunup masum bir şeymiş gibi anlatabiliyorsun anlamıyorum ama tabii hile yapanlara normal geliyordur yaptıkları sende haklısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.