G300S + G103 Alınır mı?

Laptop var ancak monitör bağlayıp CSGO oynamayı düşünüyorum G300S ve G102 ikisini de denedim G102 tuşları daha güzel geldi sanki 300s çok yumuşak gibiydi ne dersiniz?
Laptop klavyesi ile oyun oynamak yerine G102'den feragat edip G300S + G103 almayı tercih ederdim.

G103 70TL'ye G300S ise 80TL'ye kadar indiği gördüm ama kur bu şekilde artarsa bu fiyatları bir daha görebilir miyiz tam bir muamma. Bu bütçelerde çok fazla alternatif yok fakat yinede alınmaz. Bütçe arttırmak en mantıklı seçenek olur.

Peki normal bir A4 Tech klavyesi ile oynarsam zararı olur mu? PS2 to USB kullanacağım.

Peki normal bir A4 Tech klavyesi ile oynarsam zararı olur mu? PS2 to USB kullanacağım.
Neden zararı olsun ki? Milattan kalma bir klavye kullanıyorum ve hala taş gibi. 10 yıl olmuştur. Sağlam bir ürüne yatırım yapmak daha mantıklı olur. Bu ürünler kötü değil ama daha iyi seçenekler için biriktirmek (bana göre) daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı