G300S Kablo Değişimi

CRESSI

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Logitech G300S`i yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Son 1 yıldır sağa ve sola çevirmelerde gidip gelmeler yapıyordu. Kablosunun tam çıkış yerinde temassızlık vardı. Hangi tamirciye götürdüysem hepsi `` Uğraşmayız.`` dediler. Aliexpress`de ise G300S`in kablosunu gördüm fakat yine aynı sorunla karşılaşmaktan korktuğum için başka bir markanın örgü kablosunu alsam giriş yerleri uyumlu olduğu halde sorun çıkarır mı?

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aliexpress`de ise G300S`in kablosunu gördüm fakat yine aynı sorunla karşılaşmaktan korktuğum için başka bir markanın örgü kablosunu alsam giriş yerleri uyumlu olduğu halde sorun çıkarır mı?
Sanmıyorum. USB kablosu evrenseldir.
Aliexpress`de ise G300S`in kablosunu gördüm fakat yine aynı sorunla karşılaşmaktan korktuğum için başka bir markanın örgü kablosunu alsam giriş yerleri uyumlu olduğu halde sorun çıkarır mı?
Sanmıyorum. USB kablosu evrenseldir.

Çözüm
Bu linkteki kabloyu alsam bir sorun çıkartmaz değil mi? Giriş kısımlarından falan daha önce hiç denemedim. Aliexpress olduğu için de, bir sorun olduğunda, iade işleri falan çok sancılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu linkteki kabloyu alsam bir sorun çıkartmaz değil mi? Giriş kısımlarından falan daha önce hiç denemedim. AliExpress olduğu için de, bir sorun olduğunda, iade işleri falan çok sancılı.

Konu çok eski ama nasıl yaptın şu an bende de aynı durum var yeni mouse 800 TL AliExpress'ten kablosunu alırsam 130 TL'ye geliyor kargo vergi dahil güvenilir mi sence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı