G300S mi G102 mi?

G300S'e o fiyat verilmez. Eski fare tabii ki de. G102'ye de verilmez aslında ama alınacaksa G102 alınmalı bence. Bu ikisi yerine HyperX Pulsefire Core veya Rival 300S alabilirsiniz.

G300S'e o fiyat verilmez. Eski fare tabii ki de. G102'ye de verilmez aslında ama alınacaksa G102 alınmalı bence. Bu ikisi yerine HyperX Pulsefire Core veya Rival 300S alabilirsiniz.
Rival 300s bende beğeniyorum 200tl altında yakalayabilsem keşke alacağım bütçe 150 falan.

Her ikisinide kullandım ve aşırı emin olarak söylüyorum g102 çünkü g300s te yalnızca bende değil çoğu kişide de sağ tık direkt olarak bozuluyor sol tık da tutukluluk yapabiliyor.
Kesinlikle G102 almalısın ikisinide kullandım g300s'in sağ tık tamamen çalışmıyordu ve sol tıkta ara sıra çalışmıyordu. Fakat uzun süredir G102 kullanıyorum 0 sıkıntı hiç sıkıntısı yok maşallah.

Her ikisinide kullandım ve aşırı emin olarak söylüyorum g102 çünkü g300s te yalnızca bende değil çoğu kişide de sağ tık direkt olarak bozuluyor sol tık da tutukluluk yapabiliyor.
Bende g102yi daha beğendim sade ve daha güncel bir mouse aklımda Rival110 ve Corsair Harpoon da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…