G300S mi G102 mi?

'Nhympex

Centipat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
G300S'e o fiyat verilmez. Eski fare tabii ki de. G102'ye de verilmez aslında ama alınacaksa G102 alınmalı bence. Bu ikisi yerine HyperX Pulsefire Core veya Rival 300S alabilirsiniz.

Her ikisinide kullandım ve aşırı emin olarak söylüyorum g102 çünkü g300s te yalnızca bende değil çoğu kişide de sağ tık direkt olarak bozuluyor sol tık da tutukluluk yapabiliyor.

Sizce hangisi daha iyidir?
Kesinlikle G102 almalısın ikisinide kullandım g300s'in sağ tık tamamen çalışmıyordu ve sol tıkta ara sıra çalışmıyordu. Fakat uzun süredir G102 kullanıyorum 0 sıkıntı hiç sıkıntısı yok maşallah.

Her ikisinide kullandım ve aşırı emin olarak söylüyorum g102 çünkü g300s te yalnızca bende değil çoğu kişide de sağ tık direkt olarak bozuluyor sol tık da tutukluluk yapabiliyor.
Bende g102yi daha beğendim sade ve daha güncel bir mouse aklımda Rival110 ve Corsair Harpoon da var

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı