Rehber G300s niye alınmaz?

Bu fareyi 2015'te alıp 4 yıl kullandım. Sonrasında çift tıklama veya tıklamama sorunları bende de başladı. Içine baktığımda fare kabuğunun omron anahtarlara temas eden kısmının aşılandığını gördüm. Elektronik olarak 10M tıklama ömrü olabilir ama malzeme olarak 10M değil kesinlikle. Elime bir 3D printer geçerse yeni bir kabuk basıp deneyeceğim.

Rampage fareleri pek önermiyorum, sensörleri bazen yanlış söyleniyor ve malzeme kaliteleri pek iyi değil. Garantisi de çok ilgilenmiyor.
Bununkisi kesin 3327 hocam, yaklaşık 8 ay oldu işte ben de kullanıyorum. Fare çok hafif, çift el kullanımı için de altında bir switch var, direk ışığını kapatmaya veya yazılımla uğraşmadan sağ ve soldaki tüm tuşların işlevlerini değiş tokuş yapmaya yarıyor. Her yönüyle çok iyi ama benim için tek bir eksiği var. O da böyle delikli bir tasarıma sahip görmüşsünüzdür, biraz terli eliniz varsa özellikle sol tuşun alt kısmındaki yerler hemencecik kirlenebiliyor, o delik gibi yerlerde kir birikebiliyor. Garanti olarak da Rampage ile kendim bir sefer muhatap oldum, ilk aldığım SN-R3 kulaklığın mikrofonu kırılmıştı, direk sıfır değişim yapıp SN-R4 göndermişlerdi.

Çok garip. 4,5 sene kullandım bu fareyi. Elime küçük gelmesi dışında hiç sorun yaşamamıştım. Bu sürede de günde ortalama 5-6 saat LOL oynuyordum. 4,5 senenin sonunda da kedim masadan aşağı düşürmüş ve kırmıştı fareyi. Şimdi kardeşimde var, o kullanıyor. Alalı 2 sene oldu onun da. Bir sorunla karşılaşmadı hiç.

Alınmaması için çok güzel bir rehber olmuş elinize sağlık.

Zamanında almayı çok düşünmüştüm iyi ki almamışım. Bu kadar çöp bir mouse hayatı ömrümde kullanmadım ben.

Hiçbir rahatlığı yok Mouse'nin ben her türlü mouse ile rahat edebilen biriyimdir normalde ancak bu mouse cidden berbattı. Çift tıklama sorunları beni deli etti, bir de mouse pad veya düz bir zemin üzerinde saçma bir şekilde takılamalar yaşanıyordu bu da ayrı sinirimi bozdu.

1 gün deneyimledim bu berbat fareyi bir daha elime bile almak istemedim açıkçası.

Buna o kadar para vermektense zorlar 100 daha koyar daha iyi bir seçim yaparım ROG Impact 2 gibi.

Bu mouse'u 6 yıl kullandım hiçbir sorunu yoktu. Canımı sıkmadı boğucu tasarımları yoktu. Propaganda etmek istiyorsun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…