Sizce hangisi arkadaşlar? Farklı bir mouse önermeyin bunlardan birini alacağım. Yazılımı olsun, rahatlığı olsun sizce hangisi daha iyi? Terletmesin ayrıca.
Sizce hangisi arkadaşlar? Farklı bir mouse önermeyin bunlardan birini alacağım. Yazılımı olsun, rahatlığı olsun sizce hangisi daha iyi? Terletmesin ayrıca.
Kanka sana şiddetle g300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.
Kanka sana şiddetle G300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.
Kanka sana şiddetle G300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.
Sana önerim Logitech G MX518 tercih etmen Hero 16k sensör + Logitech yazılımı var G300s kullandım ve alma kablo daha 1.yıl da arızalanıyor USB tanınmıyor ve çok fazla kişi var böyle.