Kanka sana şiddetle g300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.Sizce hangisi arkadaşlar? Farklı bir mouse önermeyin bunlardan birini alacağım. Yazılımı olsun, rahatlığı olsun sizce hangisi daha iyi? Terletmesin ayrıca.
Kanka sana şiddetle G300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.
Eksi yönleri nelerdir ?Eski bir mouse alınmaz.
Eksi yönleri nelerdir?
Eksi yönleri nelerdir?
Katar Pro Daha iyi bir mouse diğerlerinden. Sakın G300S adlı çöp tenekesini almayın.
Kanka sana şiddetle G300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.
Corsair'in sitesinde "Software" kısmından indirebilirsiniz.Yazılımı varsa link atabilir misiniz?
YouTube'dan izlediğim biride 3 yıldır kullanıyor. Memnunum dedi. Ben de kararsız kaldım. 102'yi aklımdan çıkardım. 2'si arasında kaldım.
Yazılımı varsa link atabilir misiniz?
YouTube'dan izlediğim biride 3 yıldır kullanıyor. Memnunum dedi. Ben de kararsız kaldım. 102'yi aklımdan çıkardım. 2'si arasında kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.