G300s vs G203 vs Katar Pro

fornix06

Femtopat
Daha fazla  
Sizce hangisi arkadaşlar? Farklı bir mouse önermeyin bunlardan birini alacağım. Yazılımı olsun, rahatlığı olsun sizce hangisi daha iyi? Terletmesin ayrıca.

Sizce hangisi arkadaşlar? Farklı bir mouse önermeyin bunlardan birini alacağım. Yazılımı olsun, rahatlığı olsun sizce hangisi daha iyi? Terletmesin ayrıca.
Kanka sana şiddetle g300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.

Katar Pro Daha iyi bir mouse diğerlerinden. Sakın G300S adlı çöp tenekesini almayın.

Yazılımı varsa link atabilir misiniz?
Kanka sana şiddetle G300s i öneriyorum, hem driverı var ama boyutu küçük elin büyük ise elinde kaybolur, bayağı renk seçeneği var 3 yıldır kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim.

YouTube'dan izlediğim biride 3 yıldır kullanıyor. Memnunum dedi. Ben de kararsız kaldım. 102'yi aklımdan çıkardım. 2'si arasında kaldım.

Yazılımı varsa link atabilir misiniz?

YouTube'dan izlediğim biride 3 yıldır kullanıyor. Memnunum dedi. Ben de kararsız kaldım. 102'yi aklımdan çıkardım. 2'si arasında kaldım.

Sana önerim Logitech G MX518 tercih etmen Hero 16k sensör + Logitech yazılımı var G300s kullandım ve alma kablo daha 1.yıl da arızalanıyor USB tanınmıyor ve çok fazla kişi var böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı