G300s vs G203 vs Katar Pro

Birinin memnun olması diğerinin ise hoşnutsuz olması o ürünü iyi veya kötü yapmaz. Ama eğer çoğunluk hoşnutsuz, küçük bir kesim memnun ise o zaman o ürüne iyi veya kötü dersin. G300S ise çoğunluğun hoşnutsuz olduğu bir mouse(Kendimde dahil). Kronik sorunlu bir. G300S'ide aklınızdan çıkarın.

Mouse'yi duvardan duvara vuruyorum kanka. Kırılınca da gelip "Kötü mouse, çöp mouse" diye ağlıyorum forumda. Daha fazla ürün fanboyluğu yapacak mısın?
Kardeşim ben sadece öneriyorum.
Dediğin gibi duvara vurup vurup kırıyorsunuz sonra burda ürünü kötülüyorsunuz, sadece bana mı kronik sorunsuz mause geldi anlamıyorum.
Konu kilitlenirse iyi olur. Konu sahibi kararını vermiştir artık.

Kardeşim ben sadece öneriyorum.
Dediğin gibi duvara vurup vurup kırıyorsunuz sonra burda ürünü kötülüyorsunuz, sadece bana mı kronik sorunsuz mause geldi anlamıyorum.
Konu kilitlenirse iyi olur. Konu sahibi kararını vermiştir artık.
Senin anlamadığın şey şu. Elindeki mouse şansına iyi geldi diye, mouseyi tamamen iyi ve kaliteli sanıyorsun. Ayrıca kronik sorunlu mouse önermene karşı çıkacağım tabii ki. Bozuk ürün önermek etik değil çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı