Hero sensörünü kullanıyor, her türlü alınır tavsiyede ederim.
Hero sensör tüm Logitech farelerde aynı mı yoksa farklılık gösteriyor mu?
Hero sensörünü kullanıyor, her türlü alınır tavsiyede ederim.
Yazılımsal olarak bazı fareler HERO 25K kullanırken, yazılımsal olarak bu güncellemeyi almamış bazı farelerde HERO 16K sensör kullanılıyor (ki aralarında hiçbir fark yok).Hero sensör tüm Logitech farelerde aynı mı yoksa farklılık gösteriyor mu?
Çok düşeceğini sanmıyorum.Eğer bekleyecekseniz bu ürünlerde indirim bekleyin, ikisi de mükemmel.
![]()
Ninjutso Katana Superlight Mouse Wireless Kablosuz Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NİNJUTSO Katana Superlight Kablosuz Professional Gaming Mouse - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neden düşmesi yönünde bir beklentiniz var? Düşme ihtimali varsa ben de alabilirim.Superlight 1 Ekim'den sonra 1800 civarlarına düşerse almayı düşünüyorum para biriktirip.
Belli olmaz hocam bazen indirim yapabiliyorlar, Ninjutso şuan satıcının kendi sitesinde 2199TL mesela ve Xlite Wireless ise 1899, hiç belli olmaz yaniÇok düşeceğini sanmıyorum.
1 Ekim'den sonra 14 gün içinde iade kalkıyor ondan.Neden düşmesi yönünde bir beklentiniz var? Düşme ihtimali varsa ben de alabilirim.
2. Elleri 1300-1400tl fiyatında bir sorun olur mu param güvende ile alınsa?Belli olmaz hocam bazen indirim yapabiliyorlar, Ninjutso şuan satıcının kendi sitesinde 2199TL mesela ve Xlite Wireless ise 1899, hiç belli olmaz yani.
1 Ekim'den sonra 14 gün içinde iade kalkıyor ondan.
2. Elleri 1300-1400TL fiyatında bir sorun olur mu Param Güvende ile alınsa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.