G305 alınır mı?

ugur 57

Decapat
Katılım
26 Aralık 2022
Mesajlar
175
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp victus D1011NT
OS: windows 11
İşlemci: intel i5 12500H
Ram:2x8 16 GB DDR5 CL16 OEM 3200 mhz
Ekran kartı: RTX 3060 LAPTOP GPU 115 WATT
Depolama: 512 gb 3200 okuma 3000 yazma m2 ssd
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İstanbul ismet aktar çok programlı anadolu meslek lisesi soğutma ve iklimlendirme bölümü öğrencisi
Merhaba G305 almayı düşünüyorum alınır mı? FPS oyunları için.
 
Hocam Logitech'in bu bütçelerde ki fareleri genellikle kronik sorunlu oluyor. Herkese denk gelmeyebiliyor ama çoğu sorunlu oluyor.

Benım bıldıgımbubutcedekı tek kornık sorun yay sesı cıkaması amabu ses 102 de 502 cogunda olan bir sorun bende de rahatsız etmıyecekkadar var takılabılecek bır sorun mu sızce ya da benım bılmedıgım baska ne sorn var.
 
Furylevel haricinde de bu fiyata başka tavsiye edilecek ürün yok sanırım. Zamanında Lenovo M600S yazılıyordu aynı fiyata ancak o mouse artık 2300+ TL seviyelerinde.
Ben de kablosuz olsun ve uygun olsun derken G305 bakındım seneler sonra ama çeşitlilik çok az şu an maalesef uygun fiyata.
 
Furylevel haricinde de bu fiyata başka tavsiye edilecek ürün yok sanırım. Zamanında Lenovo M600s yazılıyordu aynı fiyata ancak o mouse artık 2300+ TL seviyelerinde.
Ben de kablosuz olsun ve uygun olsun derken G305 bakındım seneler sonra ama çeşitlilik çok az şu an maalesef uygun fiyata.

Hocam Z1'e karşılık Delux M800 Pro var ancak onunda bazı sorunları vardı diye biliyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı