G305 alınır mı?

Bütçe
1500-1700

Dnz123

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, VXE Mad R fareyi sattım. Yaklaşık olarak 1500-1700 TL bütçem var. Şu anda G203 kullanıyorum ve küçüklüğü çok hoşuma gidiyor. G203'e boy olarak benzeyen G305'i buldum, 1400 TL'ye alınır mı? Yoksa 1500 TL'ye daha iyi öneriler var mı? Claw tarzı tutuyorum fareyi ama G203'e benzesin istiyorum. Şu an G305 hoşuma gidiyor. Şimdiden teşekkürler öneriler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini alacagımı bılmıyorum aradığım şeyleri yazdım zaten bir öneride bulunursan çok güzel olur hocam.

Hangisini alacagımı bılmıyorum aradığım şeyleri yazdım zaten bir öneride bulunursan çok güzel olur hocam.

Aktif olarak R1 kullanıyorum, neredeyse 1 yıl olacak. Çok büyük bir mouse değil ama çok küçük de sayılmaz orta boy diyebilirim. İstersen inceleme videolarına göz at, orada daha net fikir edinebilirsin.

Aktif olarak R1 kullanıyorum, neredeyse 1 yıl olacak. Çok büyük bir mouse değil ama çok küçük de sayılmaz orta boy diyebilirim. İstersen inceleme videolarına göz at, orada daha net fikir edinebilirsin.

Mad r sattım zaten, başka öneriniz var mı?

MCHOSE A5 nasıldır?

2000-2500 bandinin en iyisi a5. al gec. G305'e hiç bulasma kronik scroll ve takilma sorunlu.

Sizin yorumlarınızı hep görüyordum bekliyordumki sen yorum yap hocam sana güveniyorum şimdi bir masa değiştireceğim sonraki hedefim A5 sağ ol.

2000-2500 bandinin en iyisi a5. al gec. G305'e hiç bulasma kronik scroll ve takilma sorunlu.

Ama hocam şimdi masa işiçıktıgı için bütçe bayağı düştü G305 1400TL'ye iyi değil midir?

Son düzenleme:
Sizin yorumlarınızı hep görüyordum bekliyordumki sen yorum yap hocam sana güveniyorum şimdi bir masa değiştireceğim sonraki hedefim A5 sağ ol.

Ama hocam şimdi masa işiçıktıgı için bütçe bayağı düştü G305 1400TL'ye iyi değil midir?

Degil hocam maalesef. Kronik bir urun dedigim gibi. VXE R1 SE+ var o butcede en iyi G305 ile aybi shape istersen de biraz zorlarsan Aigo GM80 Pro var. Mad R'in tasarimini begenmemismiydiniz?

Degil hocam maalesef. Kronik bir ürün dedigim gibi. VXE R1 SE+ var o butcede en iyi G305 ile aybi shape istersen de biraz zorlarsan Aigo GM80 Pro var. Mad R'in tasarimini begenmemis miydiniz?

Tasarımı güzel ama şarjı çok sıkıntılıydı bir de benim özel sebeplerden dolayı iki evim var 4-3gün olarak kaldığım için iki bilgisayar var iki mousenınde bırbırıne benzemesı lazım gittiğimde yabancılık çekmemem için G203 kullanıyorum ona en çok benzeyen G305 bulmuştum işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı