G305 vs Rival 3 Wireless

Liberte Sergen

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
9.018
Makaleler
16
Çözümler
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, malzeme kalitesi olarak hangisi daha iyi? El ölçülerim ikisine de uygun fakat hangisini almalıyım bilmiyorum.
 
Rival 3 Wireless daha iyi,G305'in üstünlüğü ise 7gr daha hafif ve çıkarılabilir pili olması.G203'ün kablosuz versiyonu zaten.
1660775657620.png
 
Rival 3 Wireless daha iyi, G305'in üstünlüğü ise 7gr daha hafif ve çıkarılabilir pili olması. G203'ün kablosuz versiyonu zaten.
Eki Görüntüle 1489443

Rival 3'ün şarj edilebilir pilinin ömrü dolduğu zaman yenisini takamıyor muyuz?

Amazondan alacağım 300 TL'ye gelecek zaten hocam bende eski alışverişlerden gelen hediye bakiyeler var.
 
Anladım hocam, rekabetçi oyunlarda oynuyorum sizce hangisi daha uygun?

Fiyat farkına göre R3 Wireless daha mantıklı.
Özellik olarak Rival 3 Wireless daha iyi,fakat Prime+ 35gr daha hafif,ivmesi daha yüksek ve biraz daha hızlı,eğer wireless isteğiniz yoksa FPS oyunları için biraz daha iyi gibi.
 
İkisi de iyi. Üstteki karşılaştırma biraz saçma çünkü DPI sayısının önemi yok. Ayrıca şarj edilebilir batarya dediği şey kutunun içinden çıkan pil. Yani ürün pille çalışıyor. Ama G305'de Bluetooth yok orası doğru. Bluetooth önemliyse (büyük ihtimalle sadece USB dongleı kaybedersen işine yarar sadece) Rival 3 Wireless al yoksa şekli güzel olanı seç.
 
İkisi de iyi. Üstteki karşılaştırma biraz saçma çünkü DPI sayısının önemi yok. Ayrıca şarj edilebilir batarya dediği şey kutunun içinden çıkan pil. Yani ürün pille çalışıyor. Ama G305'te Bluetooth yok orası doğru. Bluetooth önemliyse (büyük ihtimalle sadece USB dongleı kaybedersen işine yarar sadece) Rival 3 Wireless al yoksa şekli güzel olanı seç.

Aralarında 200 TL fark var Amazon üzerinde hocam, Rival 3 daha mantıklıç

Özellik olarak Rival 3 Wireless daha iyi, fakat Prime+ 35gr daha hafif, ivmesi daha yüksek ve biraz daha hızlı, eğer Wireless isteğiniz yoksa FPS oyunları için biraz daha iyi gibi.

Rival 3 ve Rival5 kablolu modellerini kullandım cidden hissiyatları SteelSeries kalitesinde fakat RGB'ler ısınıyordu o yüzden Rival 3 Wireless veya Prime+ arasında kaldım.
 
Aralarında 200 TL fark var Amazon üzerinde hocam, Rival 3 daha mantıklıç



Rival 3 ve Rival5 kablolu modellerini kullandım cidden hissiyatları SteelSeries kalitesinde fakat RGB'ler ısınıyordu o yüzden Rival 3 Wireless veya Prime+ arasında kaldım.
Prime+ FPS oyunları için daha iyi fakat aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı