G31mv sistemi yükseltme tavsiyesi

emre293437

Hectopat
Öncelikle selamün aleyküm,
Benim G31mv anakartım var ve ben arkadaşlarla Valorant tarzı oyunlar için parçalarını yükseltmek istiyorum.
İşlemci: Pentium r Dual-Core CPU 5300.
Ekran kartı: Onboard (sistemin kendinde olan sadece internet sayfalarının açılmasını sağlayan ekran kartıyla idare ediyorum) (-bu kış ekran kartım yandı-)
RAM: 4 GB.
Olabildiğince yükseltmek istiyorum işlemciyle ekran kartını özellikle Valorant oynamak için. Ve çok fazla ne yapacağımı bilmiyorum.
Bilgisayarcıya gittiğimde NVIDIA GeForce 210 1GB'lık ekran kartım var ve E8300 4 çekirdek işlemcim var dedi. Sizce bu sistemle Valorant oynanır mı? Oynanırsa ne düzeyde oynanır veya önerebileceğiniz daha güzel bir fikir var mı? Şimdiden herkese teşekkürler :)

Hiç bilgisayarcıyla uğraşma, 200-240 TL aralığında bir HD 6570 al işlemciyi de 3.4GHz'lere yükseltirsen orta ayarlarda 30-60 FPS aralığında oynarsınız. Daha önceden E5300 işlemcim vardı voltaj vermeden 3.25 GHz'ye çıkmıştım. Ve bu sonuçlarda kendi gördüğüm sonuçlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı