Çözüldü G31T-M7 Sistem Press any Key to Boot from USB hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LenovoLegionY520

Hectopat
USB'yi Boot ediyorum ama Windows 10 kurulumu açılmıyor bu hatayı veriyor press any Key to Boot from USB diyor. Daha sonrasında Windows açılıyor MBR ve NTFS ile yazdırdım.
Anakart: G31T-M7.

Çözüm
Ben de anlamadım sorunun nerede olduğunu. Windows 8.1 yüklemeyi dene sorunun ne olduğu anlamak açısından. Boot atarken farklı yöntemler dene.

Ben bu aralar elimde USB falan olmadığı için farklı bir yöntemle format atacağım bilgisayara.
Sabit diskten format atma olması lazım. HDD'nin içinde boş olan alandan ayrı bir bölüm(sürücü) oluşturuyorsun(10GB'lık bölüm mesela) ve sonra oraya Boot dosyalarını yazdırıyorsun, bir tane program ile(HDD yükleyici) işte ayrı bir diskmiş gibi gösteriyorsun bilgisayara ve format atabiliyorsun.

Ben tam detayları bilmiyorum 1-2 güne denemeyi düşünüyorum. Sen de internete falan sabit diskten format atma gibi aratırsan bulabilirsin videoları. Belki son çare olarak deneyebilirsin hiçbir şey yapamazsan. Denemedim bu arada ben sonuçlarını bilmiyorum yani.
Nasıl çözdün acaba ? Çok merak ettim : )
Nasıl çözdün acaba ? Çok merak ettim : )
Windows 10 Yükleme Aracı

Şuradan Windows 10 aracını indirin ve,

- Çalıştır, biraz bekledikten sonra "Başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur"a bas(Alttaki seçenek olur büyük ihtimal).

-Yüklemek istediğin seçenekler gelecek, ordan uygun olanları yaparsın x64 bit, türkçe dili vb. gibi.

-En son da Flash diske veya ISO yazdırma seçeneği gelir sen ISO yazdırmayı seçersin.

-ISO hazırlandıktan sonra ISO' yu Rufus ile kendi Flashına yazdır.

Bir de bu yöntemi deneyerek yapar mısın.

Windows 10 Yükleme Aracı

Şuradan Windows 10 aracını indirin ve,

- Çalıştır, biraz bekledikten sonra "başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur"a bas(alttaki seçenek olur büyük ihtimal).

-Yüklemek istediğin seçenekler gelecek, oradan uygun olanları yaparsın X64 Bit, Türkçe dili vb. gibi.

-En son da flash diske veya ISO yazdırma seçeneği gelir sen ISO yazdırmayı seçersin.

-ISO hazırlandıktan sonra ISO'yu Rufus ile kendi flashına yazdır.

Bir de bu yöntemi deneyerek yapar mısın?

Şimdi deniyorum.

ISO'yu yazdırırken UEFI, GPT yazdırmıyorsun değil mi ?
Bir tuşa bastıktan sonra 10-20 dk bekleyin bilgisayar yavaşsa biraz geç olabilir.
Kasanın arkasındaki USB portlarına takmayı dene.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı