Ne alaka? HDD kullanıyorum ve bilgisayarım 1 dakika içinde açılıyor. Abartmayın bence.
Kafanızdan sayılar atarak parçalara gereksiz laf atmışsınız. Çok daha kötü bir sistem bile 8 dakika da açılmaz.Siz aynı sistemi ve Windows 10 Pro kullanıdığınıza emin misiniz?
Kafanızdan sayılar atarak parçalara gereksiz laf atmışsınız. Çok daha kötü bir sistem bile 8 dakika da açılmaz.
Dostum yaklaşık 8 senelik PC'den yazıyorum 4Gb RAM, i3 3240 ve 1 TB Seagate HDD var ve sağlığı çok iyi. Bilgisayar en fazla 40-45 saniye içinde açılıyordur. Muhtemelen arkadaşın diski ölmüş durumda.Zaten harddisk bir 5 dk ekliyor. 4 GB RAM 30 saniye desek, işlemciyle beraber 8 dk normal gibi geldibazı harddiskler 10 Dk'de açıyor.
Dostum yaklaşık 8 senelik PC'den yazıyorum 4 GB RAM, i3 3240 ve 1 TB Seagate HDD var ve sağlığı çok iyi. Bilgisayar en fazla 40-45 saniye içinde açılıyordur. Muhtemelen arkadaşın diski ölmüş durumda.
Hocam Ssd 8 dakika harbiden çok benim eski Laptop bile 45 saniyede açılıyordu.Ssd almanızı öneririm.Bilgisayarım geç açılıyor (8 dakika).
İşletim sistemi: Windows 10 Pro
Harddisk: 800 GB
Ekran kartı 2 GB gigabyt
İşleci: Intel Pentium G3220 3.00 GHz
RAM: Kingston 4 GB
Anakart ASUS
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.