G3258 Bitcoin sistemine anakart önerisi

Katılım
21 Nisan 2016
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mrb arkadaşlar.
Şimdi asıl konuyu size anlatayim. Bu sisteme uygun bir anakart arıyorum. Bütçe fark etmez sonuçta bir kere alacağım. Bu arada size bir soru soracağım. PCI alacağım ekstradan. Sonuçta Rig yapacağım. Sizce hangisini almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

NOT: Arkadaşlar lütfen bu kadar ekran kartını ne yapacaksın diye sormayın. Dediğim gibi
Bitcoin için lazım. Eternum kazacağım. Bu sistem oyun için değildir.
 
Belli ki yeni bir arkadaşımızsın ve Technopat'ın G3258 videosunu izleyip buraya geldin :)

Öncelikle hoşgeldin kardeşim, sisteminde ekran kartı işlemci uyumu çok sıkıntı dar boğaz ihtimali %99 daha sonra güç kaynağı çok çok fazla ve gereksiz.

Ramlar çift modül olursa daha fazla performans alırsın mesela.

Yani kısaca bu sistem olmamış bütçeni söyle yardım edelim.
 
Mutalaka darboğaz olacaktır ben bile şuan bu işlemci ile yaşıyorum. İşlemci için Ryzen R3 serisini bekleyebilirsin.
 
Öncelikle hepiniz okumadan kaldınız sanırım. Bitcoin ne hanginiz biliyor? ethereum ne hangisinz biliyor? İşlemcinin değersiz olduğunu hanginiz biliyor? (Evet ethereum kazarken işlemci değersiz.) İlla ki bilenler lütfen yardım etsin mi diyelim?
 
Arkadaşlar "coin mining" konusunda bilginiz yoksa donanım önermeyin. Para kazılan sistemlerde işlemci ve diğer bileşenler çok önemsiz, tüm yük ekran kartına biniyor.

Konu sahibine gelince, ben RX 480 öneririm. 25 MH/s kazı gücüne sahip ve gerçekten düşük güçle çalışıyor. Ayrıca, 6 tane RX 480 için 1100W PSU bile yeterli. Önemli olan sertifika seviyesi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı