G3258 overclock mavi ekran

hudays

Hectopat
Arkadaşlar g3258 Pentium işlemcim var. 4.5 de overclock sorun veriyor 4.0 da kullanıyorum. 1.200 voltaj verdim zaten. Mavi ekran geliyor yani. h97 pro gaming asus anakart var. İşlemci en yakın zamanda değişecek (1-2 ay)

Gelelim soruna. Bf4 ü aynı herşeyle hiçbirşey yapmamışken 70+fps oynuyordum. Taaki mavi Ekran gelip hızlıca gidene kadar.
Overclocksuz yapayım dedim. Anakartı tamamen sıfırladım. Girdim oyuna multiplayer yükleniyor baktım fraps felan ekranda yok ama çalışıyor gözüküyor. Anlamadım. Birazdaha
bekledim oyun dondu daha girmeden. Görev yöneticisinde işlemci %100 gözüküyordu. Sinir oldum kapattım yeniden açtım yine aynı sorun. Bu seferde 4.5 e işlemciyi overclockladım.
Yine aynı sorun. Lütfen birisi yardım etsin. Bu sorun yüzünden sabahladım. Format dışında herşeyi deyin. Driverleri yüklemek 9 Saat sürdü. İnternet çok güzelde.

Gta 5 de de farklı bir sorun var. Leptopumda oynayabiliyorum (Crackli) Ama bilgisayarımda çalıştırıyorum bekliyorum yükleme ekranında diyorki grand theft auto 5 durduruldu.

Hepsindede ramde hiçbir sorun yok gibi. Çünkü doluyor ve dolması %80 i hayatta geçmiyor.

Anormal olarakda anakartın , ekrankartının , işlemcinin , harddiskin stres testinde ve daha önceden oynarken 50 dereceyi geçmiyor ! Şaşırıyorum ev 24 derece. Kasanın fanlarıda
Soğutucu gibi. Harici harddiskim 51 derece oldu. Ekran kartım 47 derece oldu.

Lütfen en güzel şekilde yardım edin. Gözlerimden uyku akıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlar:
  1. Korsan oyun oynuyorsunuz.
  2. Battlefield 4'ün Fraps tarzı yazılımlardan etkilendiğini bilmiyorsunuz.
  3. Muhtemelen güncel işletim sistemi kullanmıyorsunuz.
  4. Kararlı OC'yi sadece düşük sıcaklıktan ibaret sanıyorsunuz.
Overclock sonrası mavi ekran ya da farklı olanağan dışı sorunlar yaşarsanız OC'yi kararlı hale getirmek için frekans düşürecek ya da voltaj vereceksiniz. Veya tamamen kapatacaksınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı