G3258 & R9 270 Sisteme Yosemite kurmak

İlker Uzunboy

Megapat
Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu sistemime nasıl dual boot os x 10.10 ve windows 7 kurabilirim? Neleri silip değiştirmem gerekir?

İşlemci: G3258
Anakart: ASUS H81-m plus
Ekran kartı: Powercolor R9 270
RAM: 8GB
Depolama: Ultra II 128GB SSD + 500GB Samsung disk

Amacım SSD'de Windows'a 20GB lık yer ayarlayıp sadece oyun oynamak. Steam kütüphanem 500GB'lık diskimde. Yani yeteceğini düşünüyorum Windows 7 ye.

G3258 + HD6670 kuramamıştım bir türlü, şimdi yeni kartımla neler olacağını merak ediyorum. :)

Yosemite kumayı deneyebilirsin. Bağlantıdan gerekli dosyalara ve ayrıntılı rehbere ulaşabilirsin.
OS X 10.10.5 Yosemite RAW Kurulum İmajı

Hocam şu an elimde OS X 10.10.0 var. Fake CPUID: 0x00010676 girerek G3258'le uyumlu hale getirdim ancak Bluetooth hatasında takılı kaldım. R9 270'i nasıl çalıştırabilirim?

Edit: R9 270'le uyumlu DMG dosyası edindim hocam, ancak kuruluma geçemiyorum. Masaüstüne nasıl gelip bu DMG dosyasını kurabilirim ve kartı çalıştırabilirim?

Clover Boot menüde Intel işareti varsa kaldır. Inject EDID işaretli ise bundada işareti kaldır. Yada tam tersini yap.
Hocam Intel gözükmüyordu ve ATI ve EDID'lerde de tik yoktu. ATI'ye tik atıp boot etmeyi denemiştim ancak yine bluetooth'da takılı kalmıştı şimdi ise EDID'i tikleyip denedim yine olmadı.

SSD'den dolayı mı bilmiyorum ama aşırı hızlı boot ediyor, 3-4 saniyede bluetooth hatası alıp hemen still waiting for root device hatasına geçiyorum, biraz şüphelendirmedi beni değil. :) Evet hocam ne yapacağız şimdi? -x komutunu da denedim, GraphicsEnabler=No da denedim, hata tık yok.

Aşağıda paylaştığım kextleri USB-> System-> Library-> Extensions içine koyup dene.
Dropbox - ATI R9 270.zip
Ve komut olarak GraphicsEnabler=No komutunu kullan.
Hala aynı hata hocam, bir de still waiting root device diyor yine. İşlemciyle ilgili bir problem olmasın? Çünkü Fake CPUID yi girmesem de yine aynı bluetooth hatası geliyor. :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı