Dostum ben o işlemciyi aldım 2 gün kullandım geri verdim. Ne yaparsan yap ne kadar overclock edersen et bir i5 4690 olmaz o işlemci. Tam 12 gündür sistemi vatan bilgisayara götürüp getirdim. 12 gün önce yaptığım sistem. G3258 işlemci H81M Plus Anakart idi. İşlemciyi 4.3GHz e stabil getirdim ama oyunlarda paso sistem çöküyordu. Sabrım taştıktan sonra vatana gittim komple sistemi değiştirdim.
i5 4690K + Msi Z97 Gaming 3 aldım. Şu an overclock da işlemci hızı 4.5GHz Volta 1.2 soğutma olarakta CM Tpc 612 + (bir blade fan daha taktım şu an çift fanlı) var.
İşlemci sıcaklığı boşta 27 derece yükte 58 derece. Sistemde tek bir sorun bile yok. Yani ucuz etin yahnisi misali. O işlemciye pek güvenmeyin arkadaşlar. Ve de asla ama asla bir i5 4690'la da kıyaslamayın. Ben bu durumu birebir tecrübe ettim.