Daha fazla
Arkadaşlar ben bugün Sinerji Bilgisayar'dan Asus H81M-Plus Anakart, Pentium G3258 İşlemci ve Kingston HyperX Fury 4GB Tek Modül RAM sipariş ettim. Ürünler sanırım yarın elimde olur. Benim sormak istediğim soru bu parçalara şimdi ki sistemimde takılı olan Everest marka 300W PSU sizce yeterli olacak mıdır? Şuan elimde bulunan sistemde ki parçalar:
Şu zamana kadar bu PSU'yu mevcut sistemimde sıkıntısız kullandım. Ekran kartını uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Aynı ekran kartı ile sanırım 4 veya 5 ay idare edeceğim. Bu durumda aynı PSU'yu kullanmam bir problem teşkil eder mi yoksa değiştirmeli miyim? Eğer değiştir derseniz kaç watt PSU önerirsiniz? Ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
- GeForce 210 Ekran Kartı
- 2GB DDR2 800Mhz Ram
- P5KPL-AM EPU Anakart
- Pentium E5500 2.8Ghz İşlemci
Şu zamana kadar bu PSU'yu mevcut sistemimde sıkıntısız kullandım. Ekran kartını uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. Aynı ekran kartı ile sanırım 4 veya 5 ay idare edeceğim. Bu durumda aynı PSU'yu kullanmam bir problem teşkil eder mi yoksa değiştirmeli miyim? Eğer değiştir derseniz kaç watt PSU önerirsiniz? Ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: