G3258 ve HD7850 GTA 5 FPS problemi

furkancetinkol

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Millet selamlar, şu videoya güvenip imza kısmındaki sistemi topladım. Hatta bende HD7850 2 GB var. 750 Ti'dan daha güçlü bir GPU kendisi. Fakat nedense FPS düşmesine bir türlü çare bulamadım. FPS çok iyi seyretse de 20 saniyede bir 20 altına düşüyor, i3 4130-4150 alsam sorunlarım düzelir mi? Ekran kartım tam beslenir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerini en azından 4x4 yapabilirsin, şahsi tavsiyem 8x2 şeklinde yapman olacaktır. 4 GB RAM günümüz için yetersiz desek yeridir, 8 GB dahi sınırda ve 16 standart hale geliyor.

RAM'leriniz gördüğüm kadarıyla 4 GB, yetersiz kalıyor olma ihtimali çok yüksek ve buna bağlı olarak da drop atıyor sistem. @Motionless IN White, dostum hikaye modunun sistem gereksinimlerini değiştirdiklerini zannetmiyorum, sorun bence RAM miktarında, ayrıca işlemci de çok sınırda olduğu için de belirttiğiniz işlemci önerisini de destekliyorum.

RAM'i 8 yapıp denemiştim, sırf drop sorunu bu yüzden mi diye ama değişen bir şey yoktu? Başka bir fikri olan var mı?

RAM'i 8 yapıp denemiştim, sırf drop sorunu bu yüzden mi diye ama değişen bir şey yoktu? Başka bir fikri olan var mı?

Online modunu oynuyorsanız, işlemci değişimi yapmalısınız, ayrıca güç kaynağınızın marka, model ve güç kapasitesi nedir? Onu da merak ediyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam oyun 6 GB RAM kullanıyor, 8 GB RAM'e sahip olduğunuzda sıkıntı olmaması lazım aslında. MSI Afterburner ile CPU, GPU kullanımına ve sıcaklıklarına bakar mısınız? Görev yöneticisinden de bakar mısınız sistemin işlemcisini kullanan bir şey var mı diye?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı