CS işlemciye önem veren bir oyun, ekran kartının yarısından çoğu çalışmaz o oyunda. CS de aldığın değerler normal.
CS işlemciye önem veren bir oyun, ekran kartının yarısından çoğu çalışmaz o oyunda. CS de aldığın değerler normal.
Chipsetler ve Ekran kartı güncel durumda. Bilgisayarı da yeni formatladım zaten. İlginç bir durum.Ben şöyle söyleyeyim orta-yüksek ayarlama yaptığım zaman GTAV 100FPS altına düşmüyorum. GTX1050ti kullanıyorum üstelik. 1080p 144Hz DP monitör bilmiyorum alakası var mı ama sanmıyorum. Yazılımsal olduğu kanaatindeyim.
AMD işlemcilerin genel sorunu mu diyorsunuz yani?AB'den CPU 1'i seçmeyin o sadece ilk çekirdeği gösterir, numarasız olan CPU'yu seçin. Bu arada yaşadığımız sorunun aynısı sizde de oluyor.
Bu da haliyle ekran kartını yoruyor. Boşuna demiyorlar 'GTA 5 açar mı?' diyeBütün sorun çimler. Zaten Technopat kanalında da GTA 5 ilk çıktığında konuşulmuştu. Bunun sebebi bir de görüş mesafesi çok uzak olduğu için. Şöyle söyleyeyim görüş mesafesi yüksek olduğu için daha ilerileri görebiliyorsun. Ama aynı zamanda daha çok çim renderlanıyor. Yani senin gözünle seçemeyeceğin kadar uzaktaki çimeni bile renderlıyor.
AMD işlemcilerin genel sorunu mu diyorsunuz yani?
O halde elden gelen bir şey yok gece FPS düşüklüğü için. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.![]()
AMD İşlemcilerde GTA V Geceleri Düşük FPS Sorunsalı | DonanımHaber Forum
AMD Community Konu : Social Club Konu : Reddit: Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi GTA V'te özellikle geceleri FPS grafik ayarı farkforum.donanimhaber.com
Ana konusu bile var inceleyin isterseniz. Geceleri olan düşüşün çimlerle alakası yok tamamen ışıklarla alakası var ve çözülemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.