G3258 ve R9 270'li sistem Watch Dogs donma sorunu

Captaingeniusone

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde G3258 işlemcili ve R9 270'li ekran kartlı, 8 GB RAM'e sahip bir sistem topladım. PC'ye uPlay üzerinden Watch Dogs'u kurdum, açtım; grafik ayalarını yükseğe aldım ama gelin görün ki oyunda her 10-15 saniyede bir 2-3 saniyelik bir donma oluyor.

İşlemcinin darboğaz yapıp yapmadığını öğrenmek içinse MSI Afterburner programını kurdum ve o şekilde oyuna girdim. Donma olmadığı zamanlarda oyundan ortalama 40 fps alıyorum. GPU kullanımı maksimum 80 oluyor ama sorun yarattığını düşündüğüm G3258 ise 90-98 kullanımda oluyor, donma olduğunda ise yüzde 100'e ulaşıyor.

İşlemci 4.3 GHz hız ile stabil en fazla 70 derecede çalışıyor. Soğutucu kullanmıyorum ve prime95 testini de yaptım, bir sorun çıkmadı. Ayarlarını en düşüğe aldığımda bile oyun donuyor. Sizce ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı