G3258 + Z97 PC Mate OC Nasıl yapılır ?

katycats

Kilopat
Daha fazla  
Overclocktan anladığımı söyleyemem fakat ben cihazı OC Genie ile çalıştırdığımda 3.4 GHz ile çalışıyor ama ben üzerine çıkmak istediğimde 4.6 veya üzeri olsun mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Sistemimde GTX 970, 8 Gb 1866 RAM, Sıvı soğutma, 650W PSU bulunuyor. Ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Her işlemcinin OC potansiyeli aynı değil. 4.6GHz yerine 4.4GHz deneyin. Ne kadar voltaj veriyorsunuz?

Örnek veriyorum, Intel G3258 işlemcime ben 1.4 voltaj ile 4.4GHz stabil Overclock yapıyorum.

Şöyle ki ben tam olarak anlamıyorum Overclock işinden fakat ne kadar voltaj vermem ne ayarlarını açmam gerekiyor? O konuda yardımcı olursanız sevinirim.

voltaj vermeden GHz arttıramazsınız. Voltaj ayarlarınız 1.4 v 4.4 GHz deneyin stabil çalışır ise problem olmaz. Lakin halâ anlamadıysanız technopat ekibinin çekmiş olduğu uygun fiyatlı bilgisayar toplama rehberi #2 overclock ayarlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim

G3258 sistemde GTX970 mi ? Keşke i5, en kötü i3 kullansanız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı