G3260 4GB RAM'li Sistem Çok Yavaş Çalışıyor

ihora

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımda G3260, onboard ekran kartı ve 4GB RAM (Kullanılabilir: 3.44 GB) var. Windows 10 kullanıyordum fakat çok ağır çalışıyordu. Windows 7'ye geçtim belki biraz hızlanır diye fakat hala aynı. RAM mi eklemeliyim? Ayrıca HDD biraz eski. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD de bir problem olabilir mi? Şimdi hatırlayamıyorum bir program ile HDD deki problemler kontrol edilebiliyordu. Onla bir kontrol et sonra gerekli işlemleri yaparsın. Eğer HDD yazılımsal bir problem varsa ve düzeltilebiliyorsa boşuna yeni HDD alma.

Sistemin tam özelliklerini yazsaydın daha iyi yardımcı olabilirdik. RAM'lerin tamamının gözükmesi için cihazınıza Windows 10 64bit yükleyin eğer yavaşlık hala devam ediyorsa artık SSD'ye geçmenin vakti gelmiş demektir.

Sistemin tam özelliklerini yazsaydın daha iyi yardımcı olabilirdik. RAM'lerin tamamının gözükmesi için cihazınıza Windows 10 64bit yükleyin eğer yavaşlık hala devam ediyorsa artık SSD'ye geçmenin vakti gelmiş demektir.
*Intel Pentium G3260
*4GB DDR3 1600Mhz CL10 RAM
*MSI H81M-E33 anakart
*High Power 500W 80+ Güç kaynağı
*Seagate 160GB HDD (Bayağı eski)

Windows 10 64 Bit'te de Kullanılabilir miktar aynı idi.

HDD de bir problem olabilir mi? Şimdi hatırlayamıyorum bir program ile HDD deki problemler kontrol edilebiliyordu. Onla bir kontrol et sonra gerekli işlemleri yaparsın. Eğer HDD yazılımsal bir problem varsa ve düzeltilebiliyorsa boşuna yeni HDD alma.
HDD'nin durumu bu şekilde

Dosya Ekleri

• 1460920908433.jpg
    1460920908433.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 362
  • Capture1.jpg
    Capture1.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 258
  • Capture.jpg
    Capture.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 262
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı