G3260 GTX 750 Ti FPS ve Windows geç açılması sorunu

goodpick

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim:

G3260 işlemci
MSI GTX 750 Ti ekran kartı
G81H3-M7 anakart
250w PSU, 12v kanalından 17 amper geçiyor.
500 GB harddisk 7200 RPM
4 GB RAM

Ekran kartını taktıktan ve driverlarını kurduktan sonra bilgisayarım geç açılıyor. BIOS'u geçtikten sonra Windows ekranında mavi ve siyaha yakın bir renkte 3dk civarı bekliyor öyle açılıyor. Oyunlarda FPS'de tam performans alamıyorum. CSGO'da ayarlar ultrada 100 FPS civarı, ayarlar lowda yine 100 FPS civarı ve ekran kartı kullanımı %40-70 arası seyrediyor. Sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşündüm bu yüzden DVD yerini çıkardım. Sizce nedir sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam guc kaynagin oldukca dusuk sistemin ihtiyacini karsilayamaz o guc kaynagiyla ve bunu dvd sokerek gecemezsin. Ayrica sistem acilisi icin ozellikle ssd kullanmani siddetle oneriyorum

Sistemim:

G3260 işlemci
MSI GTX 750 Ti ekran kartı
G81H3-M7 anakart
250w PSU, 12v kanalından 17 amper geçiyor.
500 GB harddisk 7200 RPM
4 GB RAM

Ekran kartını taktıktan ve driverlarını kurduktan sonra bilgisayarım geç açılıyor. BIOS'u geçtikten sonra Windows ekranında mavi ve siyaha yakın bir renkte 3dk civarı bekliyor öyle açılıyor. Oyunlarda FPS'de tam performans alamıyorum. CSGO'da ayarlar ultrada 100 FPS civarı, ayarlar lowda yine 100 FPS civarı ve ekran kartı kullanımı %40-70 arası seyrediyor. Sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşündüm bu yüzden DVD yerini çıkardım. Sizce nedir sorun?
G3260 işlemciyle 400 FPS beklemiyorsun herhalde? FPS değeri işlemcinin gücüyle sınırlı kardeşim. Yani GPU'nun performansına yetişebilmesi gerekiyor işlemcinin. Anlatabildiysem ne mutlu bana, iyi günler iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı