G3260 ve GT 420 CS:GO Düşük FPS

C-Note

Hectopat
Yer
Batman
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar CS:GO'da en düşük ayarlarda normal olarak 45-60 arası yakın çatışmada ise 30 FPS alıyorum. En yüksek FPS 60 oluyor. Bu FPS'leri 9/9 Dust 2'de alıyorum. Sizce bu denli düşük olması sistemim için normal mi yoksa başka bir problem mi var? Bilgisayar için en iyi ayarları yaptım ama FPS'nin bu kadar olduğu sizce normal midir?
Bilgisayarı yükseltmem için 1100 TL bütçem var. Bunun için ne önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
8 GB DDR3 HyperX RAM
Intel Pentium G3260 3.30 GHz İşlemci
H81M-P33 MSI Anakart
Gigabyte GeForce GT420 2 GB Ekran Kartı
320 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki bütçe ile yapabileceğin en mantıklı hamleyi söyliyeyim. Ekran kartı işlemci ve HDD ni satıp;

Sıfır RX570 + 512GB SSD + Bahsettiğiniz i5 işlemci alacaksınız. Sorunsuz sıkıntısız 1080p'de oynarsınız.
Hocam dediğiniz mantıklı ama ekran kartı işlemci HDD'yi oturduğum yerde pahalıya satamam herkes anasının gözü olmuş pahalıya satıp çok ucuz fiyatlar öneriyorlar onlarda almak zorunda olmadığı için satın almıyorlar civarımdaki tüm bilgisayarcılar aynı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı