G332 ve diğer serilerdeki gıcırtı sorunları

Blodreina

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba geçen günlerde Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden almış olduğum Logitech oyuncu seti (G102-G213-G332) içinden çıkan G332 kulaklıktan gelen gıcırtı ve iki taraf arasındaki yumuşaklık farkı yüzünden Vatan mağazasından değişim yaptım fakat bu sefer gelen kulaklık daha kötü çıktı taktığım zaman kafamı hafif sağ, sola çevirsem bile gıcırtı sesi geliyor ve çok rahatsız ediyor. İnternetten biraz araştırdım bu sorunla hem bu modelde hem diğer modellerde karşılaşanlar var. Acaba bu sorunu yaşayıp düzeltebilen veya garanti, servis vb. süreçleri yaşayan var mı? Bu konu hakkında pek bilgi ve tecrübe paylaşımı bulamadım.

Bunu yazarken, kulağımda G332 var. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tahminimce satıcının elindeki kulaklıkların hepsi bozuktur, ya da şansınıza böyle denk gelmiştir. Logitech piyasadaki en kaliteli markalardan biri. Yani satıcı ile ilgili olabilir. Eğer garantisi varsa geri verin, ve başka bir yerden satın alın. Tavsiyem budur. Garanti süreci nasıl demişsin, kutular, kağıtlar ve en önemlisi garanti kağıdı sapasağlam elinde duruyor olmalı. Kulaklığı aldığın içine aldığın gibi yerleştirip satıcı'ya garantim var diye söyleyip geri verebilirsiniz.

Dipnot: Şimdi şu konuyada açıklık getirmek isterim. G230 kullanırken aynı senin gibi kafamı çevirince cızırtı geliyordu. İçini açtım, kablolarda kopukluk vardı. Birleştirmeyi denedim. Oldu fakat birkaç saat sonra gene gitti. Yani sanırım bir çözümü yok varsada zor. Servise götürmeyi deneyebilirsin dediğin gibi. O da olmazsa garantini kullan.

Tam belirtmemişim gıcırtıdan kastım plastik sıkışması tarzında bir gıcırtı, dostum gerçekten aynı ürün kullanan biriyle karşılaştığım için çok sevindim acaba Discord kullanıyorsan oradan konuşmamız mümkün mü aklımda ki soru işaretlerini gidermek adına, buradan kullanıcı adımı paylaşacağım bilmiyorum bir sorun olur mu? Buradan çok uzun sürebilir en son konu hakkında genel bir açıklama yaparım diğer arkadaşlar için.
Discord: blodri#8265

Discorddan ekledim sizi, fakat bazen mesajınızı goremeyibilirim. Edit işleriyle uğraşıyorumda

Bende de o setten var 1000 liraya almıştım şu an kulağımda G332 var.

Yaşadığım garanti süreci hakkında bilgi vermek istiyorum. Ürünü Vatan Bilgisayar internet sitesinden almıştım. Sorunlu çıktığı için mağazadan değişim yaptım. Tekrar sorunlu çıkınca servise gönderdim. Servisten kısa sürede cevap geldi ürün stoklarda bulunmadığı için değişim yapamayacaklarını iade veya mağazada stok varsa Vatan Bilgisayar'ın değişim yapabileceklerini söylediler. Bu iade ve değişim, ürünsüz olarak yapılıyordu. Tekrar Vatan'a gidip değişim talep ettim. İstanbul'dan ürün getirttiler. Fakat yine ürün sorunlu çıktı. Bu sefer Logitech'e ticket attım. Genel olarak mesajlara 24 saat içinde cevap veriyorlar. Benden adres bilgileri, satıcının garantiyi reddetme nedenini, faturayı, ürün seri numarasını, ürünün videosunu ve sorununu göstermemi istediler. Değişim onaylandı ve ürünü geri istemeden aynı model ürün Hollanda'dan UPS Kargo tarafıma kargolandı. Türkiye'ye gelmesi yaklaşık 1.5 gün sürdü. Ardından gümrük işlemleri için UPS Kargo aradı T.C. kimlik numaramı paylaştım. Gümrük işlemlerini Logitech veya UPS hallediyor. Ürün bana ulaştı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Sorunlu kulaklık da hala bende. Logitech müşteri memnuniyeti konusunda en iyi markalardan birisi.
Not: Ürün set halinde satıldığı için Vatan Bilgisayar ve servis set bazında işlem yapıyor. Fakat Logitech ürün bazında işlem yaptı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…