G3420 ve GTX750Tİ GTA 5 Performansı

V-Sync'i yarım açtım çünkü darboğaz atıyor. Bir iyi yanı ise onu açınca ayarları sona alıp 30FPS sabit oynamak. :)


Not : Video çektiğimden 5-10FPS kayıp vardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tam olarak anlayamadım hangi bellek VRAM mi ? 2193MB ayarladığım ayarda olabilceği en yüksek değer oyunda. :) Normalde daha yüksek yapılabilir. Ama kart 3GB olsa güzel olurmuş. Bunca ayar açıkken bile videosuz 40+FPS görüyorum.
 
Son düzenleme:
Gayet güzel FPS değerleri almışsın. Şu G3420 işlemcini az görmedik satılık ilanlarında :D Oyunlarda götürüyormuş FPS yüksek olması önemli değilse değiştirme :)
 
@Silinen üye VSYNC Half olursa oyunlarda iş görüyor işlemci. En azından herşey açık 30FPS oynatabiliyor. Tek çekirdek performansı güçlü. :)

Bu performansı görünce GTX970 den cayasım geliyor. Reflection MSAA yı kapatıp 50 fps almak mümkün müdür hocam ?
Onu denedim darboğaz atıyor ama 35-45FPS arası görüyor.
 
  • Bence Nüfus Yoğunluğu ve Nüfus çeşitliliğini yükselt. Bu şekilde oynadığında sanki köyde araba sürüyormuş gibi oluyor :D
  • MSAA'yı ve Nvidia PCSS'i kapat. Eşyönsüz süzmeyi en fazla 4x yada 8x yap fazlası FullHD 1920x1080 için gereksiz çünkü piksel yoğunluğu çok fazla FullHD ekranda.
  • Kaplama ve Doku kalitesi dışındakileri bir tık indirip yüksek seçeneğini seçersen daha fazla FPS değerleri elde edersin sanırım. Birde Dikey sekronizasyonu tamamen kapat, bazen o da FPS'yi düşürüyor.
 
G3420 işlemci bu oyunda darboğaz yaptığından hiçbir ayarı kısmadan oynamak daha mantıklı. 30FPS sabit herşey açık. VSYNC kapatınca arada donuyormuş gibi his veriyor FPS droplanıyor. Ondan ayarları kısmadan o dediğin Nüfus ayarını açtım yine sabit 30FPS fark olmadı. Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı