G4 mü ? S6 Edge mi? 6S mi?

Kaan Eser

Kilopat
Katılım
29 Temmuz 2015
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Galaxy S6 Edge, LG G4 veya çıkacak olan iPhone 6S mi alayım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman G4 ü eleyelim bir sitede S6 nın kamerasını berbat olarak tanımlamışlar o biraz kafamı karıştırdı.Artık İ6S in çıkışını bekleyip bir seçim yapacağım.
 
Yanlış Bilgilendirme - S6 İçin Lollipop 5.1.1 Yayınlandı
Piyasanın en iyi kameralarından birine sahip S6 Samsung çerçevesinde tartışılmıyacak tek yön olduğunu düşünüyorum. Arayüz sorunları ve güncelleştirme dışında donanımsal olarak hiç bir telefondan geri değil şuan. Bende telefon araştırması yapıyorum farklı farklı incelemeleri izledim yabancı incelemeleride izledim uzun kullanım test makaleleri okudum bir kişi bile bu kamera ikinci şu firmanınki daha iyi dememi. Herkes piyasadaki en iyi kamera demiş. Ama hala güncellemesi gelmedi. RAM kullanımı %80 civarında geziyor RAM yönetimi sıkıntılı. 3 GB LPDDR 4 bellek kullanan bir telefon neye kullanıyor bu kadar RAM'i gerçekten ilginç. Batarya yönünden çok zayıf şarj süreleri oldukça kısıtlı. 2500 liralık bir telefon alıp donmalar yaşayabiliyorsun. Çeşitli güncelleştirmeler yayınlanıyor ama hala 5.1.1 lollipop yayınlanmadı. Güncelleştirmelerden sonra iyi bir telefon olacak bence. 14 nm işlemciye sahip bir bilgisayar bile yokken piyasaya 14nm ve güçlü bir işlemciyle çıkan bir telefon. iPhone herkes tarafından farklı sınıflandırılıyor. Telefon derdim olmasın donanım falan önemli değil donmasın güzel fotoğraflar çeksin geniş bir uygulama yelpazesi olsun diyosan iphone al. S6 yazılım dışında her yönüyle üstün bence. Yazılım konusundaki sorunların çözüleceğine eminim ama ne zaman olur bilmiyorum. Ama iOS stabilitesine ulaşamaz çünkü kullanıcının denetimine tamamen açık bir işletim sistemi Android. EĞer iyi bir telefon kullanıcısıysan tavsiye ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S6 için 5.1.1 çoktan yayınlandı. RAM kullanımı fazla değil, olması gerektiği kadar kullanıyor. 2 aylık deneyimimde herhangi donma, hata, takılma vs sorun ile karşılaşmadım. Karşılaşırsam bildireceğim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı