G402 CS GO tepmeme makrosu

Ben de zamanında cs 1.6 için çok makro ayarlamaya çalışmıştım ancak olmadı. Yanlız sonradan fark ettim ki o mermilerin sekmesini sen ayarlamadıktan sonra oyun nekadar zevkli kalacak ?

Ben de zamanında cs 1.6 için çok makro ayarlamaya çalışmıştım ancak olmadı. Yanlız sonradan fark ettim ki o mermilerin sekmesini sen ayarlamadıktan sonra oyun nekadar zevkli kalacak ?
Ben dediğine katılmıyorum. Hani forumlarda yazdıklarına göre kullanan usta oyuncular varmış. Belli bir yol aldıktan sonra kapatırım en kötü sadece denemek istiyorum şuan :D

Ben dediğine katılmıyorum. Hani forumlarda yazdıklarına göre kullanan usta oyuncular varmış. Belli bir yol aldıktan sonra kapatırım en kötü sadece denemek istiyorum şuan :D
Kullan kardeşim ben sadece oyun zevkini azaltma diye iyi niyetimle söylüyorum :) Mesela ben PB oynuyordum makro ile makrodan önce daha fazla zevk alıyordum çünkü makro mermi sekmesini sıfıra yaklaştırıyordu.

Kullanan usta oyuncu falan yok profesyoneller kullansa anında ban yer zaten. Makro dediğiniz olay silahlarda bir recoil vardır bunu makro otomatik olarak anti-recoil yaparak önlüyor bu tür makroları kullanıp "ben proyum kamki .s.s." gibi saçma sapan yorum yapan çok kişi gördüm en iyisi makro kullanmadan oyunu öğrenin ve öyle oynayın.

Kullan kardeşim ben sadece oyun zevkini azaltma diye iyi niyetimle söylüyorum :) Mesela ben PB oynuyordum makro ile makrodan önce daha fazla zevk alıyordum çünkü makro mermi sekmesini sıfıra yaklaştırıyordu.
Zaten anti recoil denen olay sanırım bende olmuyor hani A4tech ve razer da yapan gördüm ama şu logitech de henüz rastlamadım ne yazık ki. Normal devam edeceğim mecbur olarak :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı