G41M Combo için işlemci önerisi

Taha Işık

Hectopat
G41M Combo anakartım var. ASUS R7 240 4 GB OC ekran kartım var. GTA 5'i ekran kartı isteyen grafiklerini Very High alıp oynuyorum. Şu anki işlemcim Q6600 OC'yle 2.70GHz'e çıkardım. Stok soğutucu var diye 98 derece oluyor :D. Q9550 alacaktım, Xeon işlemcilerle karşılaştım. Xeon X5460'ı düşündüm. Bu linkten bir bakın derim Intel Xeon x5460 Dört Çekirdekli 3,16Ghz /12M /1333Mhz LGA775 SLBBA Cpu İşlemci (Q9650 Üstü) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor.

Bana önerebileceğiniz işlemci ve işlemci soğutucusu varsa yazın lütfen, karasız kaldım. Soğutucu çok pahalı olmasın. :D Kasa eski, sadece egzoz fanı takılabiliyor, ön tarafı kapalı. Yanda delik var filtreli. O kadar. Casper'ın bir kasası eski.

Aliexpress'den aldığım işlemciye herhangi bir uygulama yapmadan direk anakartıma takabilirim değil mi birkaç yerde soket takılı yolluyacağız falan yazıyor Gittigidiyor'da yukarıda attığım linkte yazıyor alt tarafta dediğim bu şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı