alihan1252
Kilopat
Daha fazla
Saygı değer Technopat okur ve yazarları...
Buradan sizlere içimi dökeyim biraz, sizi içten bulup dürüst cevap veren insanlar olarak görüyorum ve bu yaşım gereği 2009 yıllarında bulaştım bu bilgisayar illetine
. Tam bu 2009 yılların sonuna doğru alınan ilk masa üstü bilgisayarımın gelmesini dört gözle bekler iken çattı geldi sevinçten havaya uçmalar falan neyse intro'yu geçiyorum... Loading...
Delilik

Bundan önce steam'dan indirdiğim CS GO vardı mis oynuyordum hatta şaşıyordum nasıl oynuyor diye ta ki Frcray 3'ü yükleyene dek.
Oyunu torrent ten indirdim yani orjinal oldugnu sanmıyorum, oyuna başladım tanıtım felan geçti tam bu öğretici bölümde adama nişan aldım. Tetiğe basmadan nefesi tut dedim demiyeydim lanet olsun ekran aynı şekilde donup kaldı sesler bug'a girdi strillex'e bagladı. Hiçbir türlü çıkamadım oyundan malesef fişi çektim
Tekrar açarkennn 9 bip sesi ve anakart nakavt sistemi komple söktüm taktım fayda yok toplayan PC'ci Serkan efendi
ye götürdüm; anakartın çöp olmuş dedi ya yenisi alınacak çok zor dedi bulamayız bile yada yeni sistem baktım intrnetten lga775 anakart var. Lakin 250 TL'yi ona vericeğime G3258'li yeni bir sistemin anakartına veririm daha iyi dedim. Sizce ne yapabilirim 1 aydır laptop la takılıyorum ölüm ya yaşasın Masaüstü Recep Baltaş, Ali Güngör, Mikail nick isimli gibi diger arkadaşlarımında bu kadar uzun bir yazıdan sonra teşekkürlerimi şimdiden ediyorum saygılarımla...
Dikkat çekmek istiyorum bu PC Win7'de CS GO ve bazı oyunları donarak oynatırken Win8.1'de hiçbir sıkıntı olmuyor.
Buradan sizlere içimi dökeyim biraz, sizi içten bulup dürüst cevap veren insanlar olarak görüyorum ve bu yaşım gereği 2009 yıllarında bulaştım bu bilgisayar illetine
- Tam 1 ay önce G41m-es2l anakartlı
- Everest'in kasalı
- İntel E7500 şu meşhur 2.93 Ghz lik işlemci
- Nvidia nın GSO 9600 512 (Palit) ekran kartlı
- 250 Wat'lık da Everest'in PSU bulunuyor.
Oyunu torrent ten indirdim yani orjinal oldugnu sanmıyorum, oyuna başladım tanıtım felan geçti tam bu öğretici bölümde adama nişan aldım. Tetiğe basmadan nefesi tut dedim demiyeydim lanet olsun ekran aynı şekilde donup kaldı sesler bug'a girdi strillex'e bagladı. Hiçbir türlü çıkamadım oyundan malesef fişi çektim
Tekrar açarkennn 9 bip sesi ve anakart nakavt sistemi komple söktüm taktım fayda yok toplayan PC'ci Serkan efendi
Dikkat çekmek istiyorum bu PC Win7'de CS GO ve bazı oyunları donarak oynatırken Win8.1'de hiçbir sıkıntı olmuyor.
Son düzenleyen: Moderatör: