G435 vs Anker Q30

Onun için sordum hocam bütçeniz el veriyorsa Space One ömürlük bir kulaklık bile olabilir tek eksisi diğer özellikler olarak Q30'dan üstün ancak ses kalitesinde Q30 biraz daha önde Pro olsaydı onda da iyi olurdu biraz da sizin kriterlerinize kalmış, Anker zaten başlı başına çok iyi bir marka evimde hoparlör kulaklık olarak bir sürü cihazı bulunuyor dışarıda kullandığım kulaklık hoparlör diğer şeyler büyük hoparlör hepsi Anker zaten ses ödüllü bir marka her zaman da severek kullanırım önerimdir.

Space onede Bluetooth ile telefondan vs görüşme yaparken için mikrofon kalitesi iyi midir?

Son bir ekleme olarak müzik dinleyeceğimi telefondan mikrofon kullanacağımı PC'de de sadece dinleme işlemlerimin olacağını varsayarsak Q30 yeterli midir yoksa Space One'a çıkılmalı mı?

Son düzenleme:
Space onede Bluetooth ile telefondan vs görüşme yaparken için mikrofon kalitesi iyi midir?

Son bir ekleme olarak müzik dinleyeceğimi telefondan mikrofon kullanacağımı PC'de de sadece dinleme işlemlerimin olacağını varsayarsak Q30 yeterli midir yoksa Space One'a çıkılmalı mı?
Ses kalitesi istiyorsan q30 space one mikrofonda bağlantıda biraz daha hızlı,onunda sesi kötü değil ancak q30 biraz daha önde.

Q30 da mikrofonu gayet iyi çalışıyor sadece kablolu modda kullanamıyorsun. Ben kablosuz modda CS girip bir yandan da DC de arkadaşla konuşuyorum info verirken falan sorun olmuyor. @Efe Nail Koç

Merak ettiğim şey buydu hocam teşekkürler.

Ses kalitesi istiyorsan Q30 Space One mikrofonda bağlantıda biraz daha hızlı, onunda sesi kötü değil ancak Q30 biraz daha önde.

Aslında Space One'ın tasarımı daha çok hoşuma gitti almayı planlıyordum fakat Q30'un ses kalitesi daha iyi diyenleri görünce de fazladan para verip düşük ses kaliteli cihaz alasım gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı