G435 vs Razer Barracuda X

Hangi kulaklik

• Oy verenlerin toplamı
    7
Peki ya kullanılmış G PRO X önerir misin?
G PRO X Wireless mi yoksa Wired mı? Her ikisi de alınabilir, kendim de şu an G PRO X Wired kullanıyorum. Ama fiyat durumu önemli.

Arkadaşlar sorum konudaki gibi. Veya Amazon İngiltere'den kullanılmış G PRO X mi alsam sizce ne yapmalıyım?

G435 kullanmış biri olarak söylüyorum çok rahat. Hem hafif hem de başınızı sıkmıyor uzun süreli kullanımlarda çok rahat. Ses kalitesi miss gibi ama mikrofonu fiyatına göre biraz yetersiz gibi. Ama mevcut dolar kurunda alınabilecek en iyi kulaklıklardan biridir.

Dosya Ekleri

• IMG-20230625-WA0000.jpg
    IMG-20230625-WA0000.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 68
Kablolu olanmış. Eğer TR'deki sıfır fiyatından (2499 TL) ucuza geliyorsa alabilirsin. Kargo ücreti vs. ile TR fiyatını geçme ihtimali var.

2100TL'ye geliyor ama kullanılmış durumu Very good yazıyor. Ve 17k inceleme var
2. el ürüne 2100 çok, üstelik İngiltere'den geliyor. TR'den 2500'e sıfırını al geç.

Kablolu olanmış. Eğer TR'deki sıfır fiyatından (2499 TL) ucuza geliyorsa alabilirsin. Kargo ücreti vs. ile TR fiyatını geçme ihtimali var.
Kanka o sıfır fiyat değil teşhir ürün o yoksa 3300tlden başlıyor 0 olanları.

O SS'den de G435'ten de ağır benim önerim G435 fiyatları TR de 2'sinden de daha ucuz ama orada yakınsa arkadaş cevaplasın.

Kanka bilmiyorum ya ama %90 oyun için kullanacağım kulaklığı yani ağırlık pek de önemli değil ne de olsa 1kg sanki kulaklık. Barracuda X 2022 nasıldır sence. Mouse Viper Ultimate olduğundan soruyorum.

Kanka o sıfır fiyat değil teşhir ürün o yoksa 3300tlden başlıyor 0 olanları.

Kanka bilmiyorum ya ama %90 oyun için kullanacağım kulaklığı yani ağırlık pek de önemli değil ne de olsa 1kg sanki kulaklık. Barracuda X 2022 nasıldır sence. Mouse Viper Ultimate olduğundan soruyorum.
O kulaklığı bilmiyorum yorum yapmayacağım ama alayım Duo olur dersen olabilir bı yerde ben bunu kullanıyorum ama daha iyi alternatifler var diye okumuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı