Razer Barracuda X vs Razer Barracuda

Barracuda X daha iyi bir performans verir diye düşünüyorum
Hayır hocam hatanız var. Normalde bir modelin yanına X koyunca sanki o modelin üst versiyonu gibi sanarsın fakat Razer'da durumlar öyle değil.

Barracuda daha iyi, Barracuda X Razer Synapse yazılımı desteklemiyor, ayrıca normal Barracuda'nın sürücüleri daha büyük.

Hayır hocam hatanız var. Normalde bir modelin yanına X koyunca sanki o modelin üst versiyonu gibi sanarsın fakat Razer'da durumlar öyle değil.

Barracuda daha iyi, Barracuda X Razer Synapse yazılımı desteklemiyor, ayrıca normal Barracuda'nın sürücüleri daha büyük.

Bende aynı şekilde düşünüyorum ancak 2500 TL'lik farka değer mi Synapse yazılımı.

Dostum aldın mı acaba bende alacağım birkaç güne yardımcı olayım şu an Barracuda X 4000 TL indirimde ama sadece Barracuda 4600 TL ben biraz araştırdım ve Vatan Bilgisayar'a danıştım gittim denedim gercekten cok rahat ve şık kulaklık Razer'da X koyulan üürünler normalinkinden daha alt model oluyor yani Barracuda'nın ses sürücüleri daha büyük ve driver destekliyor bence 600 daha konup Barracuda almalısın eğer hala almadıysan Vatan Bilgisayar'ın şubesinde fiyatlar böyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı