G4400 Sistem Toplama

onur8156

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an bende Q6600 işlemci var. Ekran kartını GTX 750 Tİ alacağım. Aşağıdaki sistemlerden birini almayı düşünüyorum. Alacağım sistemi 2 yıl kullanacağım. Ardından upgrade yapacağım. Sizce LGA775 olan sistemi mi almalıyım yoksa 1151 olan sistemi mi almalıyım ? Eğer 1151 olan sistemi alacak olursam bütçemi zorlamam gerekecek sizce zorlamaya değer mi ?

g4400 sistem.png
lga775 sistem.png

Eğer gerçekten upgrade yapacaksanız 2.sini almak daha mantıklı. Eğer sağlam upgrade olacaksa kafadan 1.sistemdeki anakart ve işlemci olmayacak tek RAM kullanabileceksiniz 400TL çöp olacak şimdi oynayacağınız oyunları söyler misiniz? Çünki q6600'ın darboğaz yapma ihtimali var. O.C yaparsanız kapanabilir birde çözünürlük nedir?

Eğer gerçekten upgrade yapacaksanız 2.sini almak daha mantıklı. Eğer sağlam upgrade olacaksa kafadan 1.sistemdeki anakart ve işlemci olmayacak tek RAM kullanabileceksiniz 400TL çöp olacak şimdi oynayacağınız oyunları söyler misiniz? Çünki q6600'ın darboğaz yapma ihtimali var. O.C yaparsanız kapanabilir birde çözünürlük nedir?
Hesabım ayın 25 ine kadar ceza yediği için bu hesabımdan yazıyorum.
Oynayacağım oyunlar:
Gta 5 , Need For Speed 2015 , Tom Clanc'y Rainbow Six Siege , CS:GO , Ets 2 , The Crew , H1Z1 , BF4
Çözünülüğüm 1440x900.

GTA 5 gibi yapay zekası yüksek oyunlarda işlemci kullanımınız %100'e vurabilir diye tahmin ediyorum. Eğer sisteminizi gerçekten upgrade etmek istiyorsanız buna 1. resimde gösterdiğiniz anakart, işlemci ve ram ile başlamalısınız. Sonradan ekran kartı, ssd gibi şeyleri halledersiniz.

Karar verdim arkadaşlar bu sistemi alıyorum. Ama aklımda bir soru işareti kaldı , G4400 GTX 750 Tİ ekran kartına darboğaz yapar mı ?
g4400 sistemm.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı