G4560 GTX 1050 Ti sistem toplama

AtokS

Hectopat
Screenshot_1.png

Böyle bir sistem almayı düşünüyorum PUBG için. Monitörü de ikinci el alacağım. Bu arada Sinerji Bilgisayar montajını bitirdikten sonra Windows 10 deneme sürümü kuruyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem hocam sizi tatmin eder ama kasayla PSU'yu ayrı almanızı ve daha iyi PSU seçmenizi öneririm. Bir de ya Windows 10 satın alacaksınız ya da işletim sistemi olmadan gelecek öyle biliyorum ama siz 10 lira gibi çok ucuz fiyata Windows 10 OEM key almalısınız.

Miladını doldurmuş bir sistem alınmış olacak ben tavsiye etmem.
zaten PUBG CS:GO ve internette Twitch yayını falan izlemek için sistem topluyorum benim için gayet yeterli olacak ;)
İşlemciyi i3 7100 falan yap bence
iki işlemcinin arasında pek bir fark yok fiyat olarak G4560 daha ucuz olduğu için onu alıyorum
400 W yetmez bu sisteme PSU'suz kasa alıp bütçe yoksa FSP'nin 500 W %82 verimli PSU'sunu öneririm sinerji'de bulunuyor.
Teşekkürler

Daha demin bir arkadaşımız için daha bu sistemi topladım i3'ten daha iyi bir işlemciye sahip ve direkt oyun üzerine kurulu. Montajıyla Teknobiyotik'ten alabilirsiniz. Hatta isterseniz işlemciyi R3 1300x ile de değiştirebilirsiniz.
1534463769672.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı