Trquent
Hectopat
Daha fazla
Aynen yanlış yazmışım pardonEkran kartını 1050 Ti yazmışsınız ama ilk sistemde 1050 var. Yanlışlık mı var acaba?
Ya ileriye dönük demek gerekirse ben şu an 14 yaşındayım ve şu an yazdığım bilgisayarla 4 yaşımda tanıştım yani 10 senedir bunla idare ediyorum ileriye dönük derken yaşımdan da belli olduğu gibi yaz tatilinde falan bir yere girersem belki yavaş yavaş sistemi güncelleyebilirim. Ama sistemi 3-4 sene güncellemeyeceğim kesin, yani biraz da ona göre eleştirirseniz iyi olur. Herkes G4560'lı sistem demiş ama AMD daha iyi performans vermiyor muydu? AMD'yi tercih etmek benim yararıma olur sonuçta öğrenciyiz 4 yıllık birikimimle alacağım bu bilgisayarı o yüzden 2-3 aydır araştırıyorum. AMD'den çok ısındığından dolayı şüpheleniyorum çok donanımla alakam yok ama nerede gördüysem bazı yayıncılar falan AMD çok ısınıyor diyor diye çekindim. Ben de yani yükseltme olmayacaksa AMD sistemini öneriyorsunuz galiba?Güncellik, performans ve ileriye dönüklük açısından kesinlikle G4560'lı sistemi almalısın.