G4560 İşlemci Yükseltme

Lütf1

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. G4560 işlemcili, Geforce GTX 1050 2GB ekran kartlı, 8 GB RAM'li, 250 GB SSD'li, 1 TB harddiskli bir sistemim var. 2 yıldır bu sistemi kullanıyorum ve işlemciden artık tam verim alamıyorum. Kullanılsa daha kullanılır ama oyunlarda sıkıntı çıkartıyor bana. Sizlere sorum bu sistemime Intel i serisinden bir işlemci takmak istiyorum. Diğer bileşenler göz önüne alındığında nasıl bir işlemci takmalıyım? Teşekkürler.
(Anakart MSI-H110M PRO-VD 1151 Socket)
MSI'nın sitesinde anakartımın özelliklerine baktığımda 6. Nesil Core işlemcileri desteklediğini yazıyor.

(Supports 6th Gen Intel® Core™ / Pentium® / Celeron® processors for LGA 1151 socket)

Son düzenleme:
Bende de aynı durum var , eğer yayın yapmıyorsan, ki yayında dahi RUST gibi bir oyunu 720p denediğimde izleyiciler akıcı olduğunu söylediler. Bence yükseltme işlemine çok gerek yok. Pentium diye psikolojik düşün kalır mantığı oluyor fakat normalde iş gören bir işlemci.

Bütçe söyleyinki öneri yapabilelim.
0-700 TL arası.
Bende de aynı durum var , eğer yayın yapmıyorsan, ki yayında dahi RUST gibi bir oyunu 720p denediğimde izleyiciler akıcı olduğunu söylediler. Bence yükseltme işlemine çok gerek yok. Pentium diye psikolojik düşün kalır mantığı oluyor fakat normalde iş gören bir işlemci.
Kesinlikle iş gören bir işlemci. Ama bilgisayarı sadece ben kullanmadım ve kullanan kişi biraz hor kullandı :) Yıprandı yani bilgisayar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı