G4560 RX 460 sistem güncelleme

Socrates

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda yazacağım sistemi güncel tutma adına tavsiyelerinizi istiyorum. Zira Intel her nesilde yeni bir zaruriyet hasıl ettiğinden uyum sağlamakta güçlük çekiyorum. AMD'ye de dönüştürme yönünde tavsiyelerinizi alabilirim. Bu sistemi değiştirmene gerek yok, idare eder der misiniz? Çok aktif bir gamer değilim ve DVI-HDMI girişli bir monitörüm bile yok. Bütçeyi de mevcut donanıma ek olarak 400 TL kadar tutabilirim. Güncel olarak yalnızca strateji ve bazı RPG oyunları oynarım. Sistem şu şekilde:

H110i PRO mini ATX Anakart
G4560 işlemci
4x2 High Level 2133 Mhz RAM
RX460 2GB Ekran Kartı (Yakında GTX 1050 ile değişebilir)
500W High Power PSU
120GB ADATA SU650 SSD
500GB SATA HDD
1440x900 LCD Monitör

Son düzenleme:
GTX 1060 düşünürsek olabilir ekran kartı da bence güzel. Bir süre idare eder.

Gereksiz masrafa girmeyin İ5 işlemci RAM takviyesi güzel olur üstüne de. GTX 1060 ekran kartı oh mis gibi tabi bütçe meselesi. [emoji4][emoji4][emoji4]

Sistem de sorun var ise yeni konu açın yardımcı olalım anlayan arkadaşlar da yardım eder. Sorun yok ise yeterli bir sistem.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Kusura bakmayın giremedim foruma. Ben ramleri anakart ve işlemciyle birlikte arkadaşımdan almıştım. Şimdi normalde gtx1050 ya da ti alacaktım elimdeki rx460'ı satıp. İşlemci almayı düşünmedim çünkü şu sıra oldukça pahalılar. Ekran kartım sorunsuz aslında fakat ben aktif dönüştürücü ile kullandığımdan güç problemi oluşuyor bazen. Bu yüzden güç girişli bir model almak istiyorum. Bu noktada tavsiyeniz ne olur?
GTX 1060 düşünürsek olabilir ekran kartı da bence güzel. Bir süre idare eder.

Gereksiz masrafa girmeyin İ5 işlemci RAM takviyesi güzel olur üstüne de. GTX 1060 ekran kartı oh mis gibi tabi bütçe meselesi. [emoji4][emoji4][emoji4]

Sistem de sorun var ise yeni konu açın yardımcı olalım anlayan arkadaşlar da yardım eder. Sorun yok ise yeterli bir sistem.
Dediğim gibi sistemdeki tek sorun RX460'ı aktif dönüştürücüyle kullanmamdan dolayı black screen vermesi.
Soru güncel

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar. Aşağıda yazacağım sistemi güncel tutma adına tavsiyelerinizi istiyorum. Zira Intel her nesilde yeni bir zaruriyet hasıl ettiğinden uyum sağlamakta güçlük çekiyorum. AMD'ye de dönüştürme yönünde tavsiyelerinizi alabilirim. Bu sistemi değiştirmene gerek yok, idare eder der misiniz? Çok aktif bir gamer değilim ve DVI-HDMI girişli bir monitörüm bile yok. Bütçeyi de mevcut donanıma ek olarak 400 TL kadar tutabilirim. Güncel olarak yalnızca strateji ve bazı RPG oyunları oynarım. Sistem şu şekilde:

H110i PRO mini ATX Anakart
G4560 işlemci
4x2 High Level 2133 Mhz RAM
RX460 2GB Ekran Kartı (Yakında GTX 1050 ile değişebilir)
500W High Power PSU
120GB ADATA SU650 SSD
500GB SATA HDD
1440x900 LCD Monitör
İşlemci yükseltmesi yapmak için bile bütçe yükseltmen gerekiyor.
Sistemin şuanlık iyi paranı köşeye koy ileride i3 8100 + GTX 1050 alırsın
Gereken para : 835TL (CPU) + 900TL (GPU) = 1735TL
Sendeki parçaları satarsan : 300TL (CPU) + 400TL (GPU) = 700TL
1735 - 700 = 1035TL eksiğin var.
Not : Evet diğer mesajları bunu yazdıktan sonra okudum malesef :D
S-Link Sl-Hvs13 Hdmı To Vga + Audio Micro Usb Çevirici Fiyatı
PS4 için uzun süre kullanmıştım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı