G4560, RX 570 4GB ile Darboğaz Yapar mı?

Aynen öyle ayarları kökleyip, FPS'yi düşünürseniz darboğaz bir miktar azalır hocam bilginize.

Dün gece ortalık karıştı zaten hocam siz neredeydiniz [emoji23].

Foruma pek giremiyorum bu sıralar, inceleme falan gelirse anca. Neler oldu dün gece ?

Aynen öyle ayarları kökleyip, FPS'yi düşünürseniz darboğaz bir miktar azalır hocam bilginize.

Biliyorum elbet ama farklı senaryolarda aynı durum geçerli olmayabiliyor. Sadece ayarları yükselteyim FPS düşsün işlemci yükü azalır şeklinde gerçekleşmiyor maalesef.. Testlerinizi bekliyor olacağım..

@Neko Ne diyorsun hocam bu duruma? Tavsiye ettiğin sistemlerin çoğunda G4560 var. Sence RX 570'i besleyebilir mi?

Sistem tavsiye ederken G4560 ve RX 470 tercih etmemizin sebebi, i3 7100'ün, fiyatının performansını vermiyor oluşuydu. İnsanlar i3 7100 alınca, geriye 470 alacak bütçesi de kalmıyordu. G4560 ve 470'in genel olarak performansı iyidir, işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapacaktır, evet doğru ama mantıklı bir ikilimdir.

İçiniz rahat olsun, 570 daha da mantıklı seçim oldu.

1080p ve Ultra ayarlarda oynamalısınız.

Ben darboğazı hissedeceğinizi zannetmiyorum.

İleride 8GB daha RAM eklerseniz neredeyse hiç olmaz diyebiliriz.

Son düzenleme:

Ne oldu ekran kartı siparişi iptal edildi mi, yoksa o fiyattan kargolandı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…